Πανσέληνος του Ελαφιού: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

13.07.2022
Πανσέληνος του Ελαφιού: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Μεταξύ του σταθερού Κρόνου που μας διδάσκει τη σημασία της πειθαρχίας και της ονειροπόλησης και του Ποσειδώνα που γκρεμίζει τις ψευδαισθήσεις μας κατά τη διάρκεια των ανάδρομων εποχών του, μπορεί να φαίνεται ότι η αστρολογία του καλοκαιριού δεν είναι τίποτα λιγότερο από έντονη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την πανσέληνο του Ιουλίου, γνωστή και ως Πανσέληνο του Ελαφιού. Η πανσέληνος του Ιουλίου φωτίζει τον ουρανό στις 13 Ιουλίου στον Αιγόκερω. Για τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Ιουλίου, αυτό σημαίνει ότι οι μεγάλες δέσμες της σελήνης ρίχνουν φως στους φιλόδοξους στόχους και τη δημόσια ζωή τους.

Καρκίνος

Είναι όλα έτοιμα να γίνουν έντονα στις στενές σχέσεις σου τώρα που η πανσέληνος ταρακουνά τον έκτο Οίκο των συνεργασιών σου. Έχεις μάθει να εμπλουτίζεις τα πράγματα στη ρουτίνα σου αντί να αποσύρεσαι στο καβούκι σου, αλλά αυτή η πανσέληνος προσφέρει μια ευκαιρία να αναθεωρήσεΙς το πώς μπορείς να φέρεις κάποια σταθερότητα στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ο Καρκίνος θα αισθανθεί αυτή την πανσέληνο ολοκληρωτικά. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι αυτή η πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι αντίθετη από το ζώδιό σου. Οι αντιθέσεις συνήθως οδηγούν σε πράξεις εξισορρόπησης, επομένως θα είναι σημαντικό να συμβιβάσεις τα συναισθήματα με τις πράξεις.

Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο του Ελαφιού

Αιγόκερως

Όχι μόνο η πανσέληνος του Ιουλίου βρίσκεται στο ζώδιό σας, αλλά ο πλανητικός κυβερνήτης σου ο Κρόνος, είναι ανάδρομος στον ανέμελο Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι βαριά θέματα αυτοπειθαρχίας και συναλλαγής με τις παλιές σου συμβάσεις, θα επικρατήσουν κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, αναγκάζοντάς σε να σκεφτείς έξω από τη ζώνη άνεσής σου.

Οι Αιγόκεροι είναι πιθανό να έχουν βαθιές αναζητήσεις σχετικά με τα όσα έγιναν τους τελευταίους έξι μήνες τους. Θα αισθάνονται ευαίσθητοι συναισθηματικά, αλλά μπορούν να δείξουν εμπιστοσύνη στην πανσέληνο ότι αυτό που χρειάζεται να μεταμορφωθεί, πιθανότατα θα φωτιστεί.

Υδροχόος

Η πανσέληνος του Ιουλίου μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ιδιαίτερα απομονωμένη καθώς επικεντρώνεσαι στα πιο διάσημα έργα του πάθους σου. Αφορά επίσης το πώς η ιδιωτική σου ζωή αντανακλά στη δημόσια εργασία σου. Εστίασε στο να ξεχωρίσεις το υποσυνείδητό σου και να ευθυγραμμίσεις τον σκιώδη εαυτό σου με τη φήμη σου.

Οι Υδροχόοι ενεργοποιούνται με αυτό το φεγγάρι επειδή ο Κρόνος αυτή τη στιγμή διασχίζει το ζώδιο του σπιτιού τους. Λόγω της σύνδεσης της σελήνης με τον Πλούτωνα, μπορεί να υπάρξουν δομικές αλλαγές που πρέπει να συμβούν μέσα στο υποσυνείδητο.