Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο του Ελαφιού

12.07.2022
Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο του Ελαφιού
Η Πανσέληνος του Ελαφιού έρχεται στις 13 Ιουλίου, στον πραγματιστή Αιγόκερω και τελειώνει την ήρεμη περίοδο του Καρκίνου. Το επιχειρηματικό ζώδιο της γης φέρνει τα πάθη και τις υψηλότερες φιλοδοξίες μας στο προσκήνιο και τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Ιουλίου του 2022, θα έχουν όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για να κυνηγήσουν τους στόχους τους.

Δίδυμοι

Η καθαρκτική πανσέληνος υπογραμμίζει όλα τα πράγματα που πρέπει να αφήσεις, Δίδυμε, και θα στηριχθείς σε κάθε βήμα. Χρησιμοποίησε τους πόρους σου και μη φοβάσαι να στηριχτείς σε άλλους για βοήθεια.

Οι Δίδυμοι έχουν μια επικείμενη στιγμή Ερμή Cazimi λίγες μέρες μετά από αυτή την πανσέληνο, έτσι αυτή η φάση της σελήνης μπορεί να λειτουργήσει ως τελική απελευθέρωση πριν από αυτή τη διαδικασία καθαρισμού. Το Cazimi είναι όταν ένας πλανήτης βρίσκεται στην «καρδιά» του ήλιου και είναι ένα ευοίωνο σημάδι καλής τύχης και ευκαιρίας.

Πανσέληνος του Ελαφιού: Ποια είναι η σημασία της και πώς να την αξιοποιήσεις

Ζυγός

Η πανσέληνος του Ιουλίου ενεργοποιεί τον οίκο της πατρίδας και της καταγωγής σου, Ζυγέ, γι' αυτό περίμενε να νιώσεις υποστήριξη στις επαγγελματικές σου προσπάθειες από την οικογένειά σου. Αυτή η εγγύτητα σε βοηθά να θέσεις προτεραιότητες και σου υπενθυμίζει να κάνεις τα πράγματα ένα βήμα τη φορά.

Οι Ζυγοί θα πρέπει να αισθάνονται πολύ υποστηριζόμενοι από αυτό το φεγγάρι, επειδή ο κυβερνήτης τους, η Αφροδίτη, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Όταν οι πλανήτες δημιουργούν ένα τρίγωνο, σημαίνει ότι εμπίπτουν στο ίδιο στοιχείο και είναι βασικά ένα σημάδι καλής τύχης.

Ιχθείς

Οι εραστές και οι σύμμαχοί σου εμφανίζονται για εσένα με μαζικούς τρόπους κατά την πανσέληνο του Ιουλίου. Είναι μια καλή στιγμή για να ανταποδώσεις και να εστιάσεις στο να φέρεις την ίδια ενέργεια στην κοινότητά σου.

Οι Ιχθείς θα νιώσουν μια επιπλέον δόση μαγείας γύρω από αυτό το φεγγάρι καθώς ο σύγχρονος κυβερνήτης τους, ο Ποσειδώνας, κάνει εξάγωνο με το φεγγάρι. Ένα εξάγωνο μεταξύ δύο πλανητών σημαίνει ότι οι πλανήτες απέχουν 60 μοίρες μεταξύ τους και υποδηλώνει μια ανάλαφρη, διασκεδαστική και ερωτική ατμόσφαιρα.