Νέα Σελήνη Ιουλίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

16.07.2023
Νέα Σελήνη Ιουλίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Η εποχή του Kαρκίνου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, πράγμα που σημαίνει ότι οι νοσταλγικές οικογενειακές συναντήσεις, οι ζεστές βραδιές σε εξωτερικούς χώρους και η συγκίνηση αφθονούν. Η νέα σελήνη θα εμφανισθεί στις 17 Ιουλίου στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου.

Περίμενε να αισθανθείς μια παρόρμηση αν και θα έρθει με το κλείσιμο μερικών ανοιχτών λογαριασμών. Για τα 3 παρακάτω τυχερά ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα σελήνη του Ιουλίου, αυτές οι στιγμές παύσης και συναισθηματικού προβληματισμού είναι μια γόνιμη στιγμή για να δημιουργήσουν όρια που θα τα βοηθήσουν να ανθίσουν.

Καρκίνος

Καρκίνε, αυτή είναι η στιγμή σου! Πάρε το όμορφα και εύκολα. Όταν ο πλανητικός κυβερνήτης σου, η σελήνη, βρίσκεται στον Οίκο του ζωδίου σου, έχεις την τάση να αισθάνεσαι ήρεμη και ασφαλής. Πολύ περισσότερος λόγος για να σταματήσεις τις δεσμεύσεις σου, να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο και να καλωσορίσεις όλες τις νέες ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν στο δρόμο σου.

Αυτή η νέα σελήνη είναι το σημάδι για να σταματήσεις ότι κάνεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Προτού ξεκινήσεις το μακρύ ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού σου, προσπάθησε να απολαύσεις μια μέρα ξεκούρασης.

Λέων

Πάρε την αγαπημένη σου μάσκα προσώπου και το ημερολόγιο σου και χαλάρωσε, Λιονταρίνα! Αυτή η στιγμή έχει να κάνει με την απόλαυση του ήσυχου ιερού χώρου σου. Μπορεί να νιώθεις ότι πολλές διαφορετικές απαιτήσεις τραβούν την προσοχή σου, αλλά αυτή η συναισθηματική νέα σελήνη σου δίνει την άδεια να δημιουργήσεις όρια και να απολαύσεις τη μοναξιά.

Είναι ώρα για ενδοσκόπηση αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι δεν χρειάζεται να αφήσεις πίσω την πλευρά του εαυτού σου που αγαπά τη διασκέδαση.

Ιχθύες

Νιώθεις ζωηρή, Ιχθύ; Αυτή η υποστηρικτική νέα σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σου δίνει τη δημιουργική και αισθησιακή ώθηση για να αντιμετωπίσεις όλα τα σχέδια ή τις ρομαντικές προοπτικές που έχεις στο μάτι σου. Πριν πατήσεις το send σε ένα μήνυμα ή κάνεις μια κίνηση, ίσως θέλεις να χρησιμοποιήσεις αυτόν το χρόνο για να προγραμματίσεις κάτι και να ξεκουραστείς.

Ίσως είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσεις γιόγκα ή να εγγραφείς στο μάθημα χορού που τόσο ήθελες! Ξεκουράσου εκ των προτέρων, ωστόσο, για να το υποδεχτείς με όλη σου την ενέργεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2023 - 17:56