Ο Άρης μπήκε στον Παρθένο και θα επηρεάσει το ζώδιο σου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

15.07.2023
Ο Άρης μπήκε στον Παρθένο και θα επηρεάσει το ζώδιο σου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού
Υπάρχει ένας πολεμιστής που ζει μέσα στον κάθε άνθρωπο. Στην αστρολογία, αυτός ο πολεμιστής κυβερνάται από τον Άρη. Αυτός είναι ο πλανήτης της ορμής, της μάχης, της δράσης και της επιθετικότητας, υπογραμμίζοντας τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούμε τα βασικά μας ένστικτα.

Όταν ο μονομάχος του γαλαξία μας, ενεργοποιεί τη θέλησή μας για νίκη, τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Αν αναρωτιέσαι πώς ο Άρης στον Παρθένο θα επηρεάσει το ζώδιο σου, συνέχισε να διαβάζεις.

Ο Παρθένος είναι ένα πολύ έξυπνο, αναλυτικό, παραγωγικό και προσανατολισμένο στις υπηρεσίες ζώδιο. Από τη στιγμή που ο Άρης μπήκε στον Παρθένο στις 10 Ιουλίου, μας ενθαρρύνει να αναζητήσουμε επιπλέον πίστωση και να καταβάλουμε επιπλέον προσπάθεια. Θα σε παροτρύνει επίσης να αφεθείς σε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς, απορροφώντας πληροφορίες σαν σφουγγάρι. Θα νιώσεις επίσης περισσότερη έμπνευση για να δώσεις ένα χέρι βοήθειας σε άλλους, να φτιάξεις κάτι από την αρχή και να κάνεις τα πάντα για να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου στο κρεβάτι.

Τα 4 ζώδια που θα είναι πιο τυχερά τον Ιούλιο

Άλλωστε, ο Άρης κυριαρχεί στην πρωταρχική σεξουαλικότητα και ο Παρθένος είναι ένας πολύ χαρισματικός εραστής, καθώς πάντα στοχεύει να ευχαριστήσει. Καθώς ο Άρης ενώθηκε με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο στις 11 Ιουλίου, είναι σαφές ότι αυτή η διέλευση μας βοηθά να εκπληρώσουμε ορισμένους από τους βαθύτερους στόχους μας.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι επίσης ένας κακόβουλος πλανήτης που ανακατεύει τα πράγματα και ενθαρρύνει τις συγκρούσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Παρθένος είναι ένα πολύ επικριτικό ζώδιο που λατρεύει να επισημαίνει ελαττώματα. Και όταν ο Άρης θα σχηματίζει όψη με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύες στις 20 Ιουλίου, μπορεί να αισθανθείς αναγκασμένη να επιβραδύνεις, να ελέγξεις το εγώ σου και να επαναξιολογήσεις τις μεθόδους που έχεις χρησιμοποιήσει. Μαθαίνεις τι θέλεις —και δεν θέλεις— να κάνεις. Ευτυχώς, ένα χέρι βοήθειας φτάνει όταν ο Άρης σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο στις 11 Αυγούστου, ευλογώντας μας με αρκετή θετική ενέργεια για να συνεχίσουμε.

Τα 4 ζώδια που αν θέλουν πολύ μια σχέση την κυνηγούν μέχρι τέλους

Η ενέργεια και η ζωτικότητά σου μπορεί να υποχωρήσουν γύρω στις 22 Αυγούστου, καθώς ο Άρης θα σχηματίσει όψη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες, προτρέποντάς μας να κοιτάξουμε προς τα μέσα και να αναζωογονήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Μόλις μια μέρα αργότερα, ο Ερμής -ο πλανητικός κυβερνήτης της Παρθένου- θα σταθεί ανάδρομος, προκαλώντας δυσλειτουργία των επικοινωνιών. Ψυχραιμία, καθώς ο Άρης θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τη βαθύτερη δεξαμενή δύναμης και ανθεκτικότητας, καθώς σχηματίζει ένα τελευταίο τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 24 Αυγούστου.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού λοιπόν.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.07.2023 - 08:35