Γιατί η 17η Ιουλίου θα είναι μια πολύ καθοριστική ημέρα για το ζώδιο σου

15.07.2023
Γιατί η 17η Ιουλίου θα είναι μια πολύ καθοριστική ημέρα για το ζώδιο σου
Η αλλαγή είναι στον ορίζοντα. Αν και αυτό μπορεί να προκαλεί ενθουσιασμό σε κάποιους, πιθανότατα αντιμετωπίζεται με αρκετή ανησυχία από άλλους. Ευτυχώς, η αστρολογία τείνει να δίνει περισσότερες απαντήσεις παρά ερωτήσεις.

Έτσι, ενώ η αστρολογία της 17ης Ιουλίου μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτική, ευθυγραμμίζει κάθε ζώδιο με ένα νέο, προσωπικό ταξίδι. Στην πραγματικότητα, αυτή τη μεταμορφωτική ημέρα, κάθε ζώδιο θα κληθεί να κάνει επιλογές που δίνουν προτεραιότητα στην προσωπική του ανεξαρτησία, λόγω του Βόρειου και του Νότιου Δεσμού που αλλάζουν ζώδια για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2022.

Τα 4 ζώδια που θα είναι πιο τυχερά τον Ιούλιο

Ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός είναι συνήθως παρεξηγημένοι στον κόσμο της αστρολογίας, αφού στην πραγματικότητα δεν είναι πλανητικά σώματα. Εάν ρίξεις μια ματιά μέσα από ένα τηλεσκόπιο, τα σύμβολα που μοιάζουν με πέταλο δεν βρίσκονται πουθενά στο σύμπαν, επειδή αυτά τα κοσμικά σημεία αντιπροσωπεύουν στην πραγματικότητα τα σημεία όπου ο ήλιος και η σελήνη διασταυρώνονται στον ουρανό. Αυτά τα δύο σημεία, που αναφέρονται επίσης ως σεληνιακοί δεσμοί, υποδεικνύουν επίσης το πού θα εκτυλιχθούν οι εκλείψεις - και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του άξονα του Ταύρου και του Σκορπιού.

Οι οίκοι του Ταύρου και του Σκορπιού στον γενέθλιο χάρτη σου έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές τους τελευταίους 18 μήνες. Δεδομένου ότι ο Βόρειος Δεσμός αντιπροσωπεύει το σημείο όπου τείνουν να συμβαίνουν δραστικές αλλαγές, υπάρχει συλλογική εστίαση στην επιθυμία για αυξημένη άνεση, ευχαρίστηση και σταθερότητα σε αυτόν τον Οίκο του γενέθλιου χάρτη σου. Κατά συνέπεια, στον Οίκο σου που κυβερνά ο Σκορπιός, έχεις κληθεί να εξαλείψεις τυχόν φόβους, μειονεκτήματα ή υπερβολικές ανάγκες για έλεγχο που ενδεχομένως σε εμπόδιζαν να επιτύχεις ασφάλεια στον Οίκο σου που κυβερνά ο Ταύρος. Ωστόσο, καθώς οι Δεσμοί προετοιμάζονται να αλλάξουν ζώδια αυτόν τον μήνα, θα εστιάσεις στην επιθυμία σου για ανεξαρτησία, στην αυτοεπιβεβαίωση και στην ανάγκη να βρεις ισορροπία, καθώς οι Δεσμοί μετατοπίζονται στον Κριό και στον Ζυγό.

Οι αφέλειες ήρθαν πάλι στη μόδα και θα είναι ένα από τα trends του καλοκαιριού

Στις 17 Ιουλίου, ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός θα εισχωρήσουν στον Κριό και τον Ζυγό για πρώτη φορά από το 1987. Αυτό σημαίνει ότι από τώρα έως το 2024, οι εκλείψεις θα γίνονται σε αυτά τα δύο ζώδια κατά τις αντίστοιχες εποχές τους (μεταξύ 20 Μαρτίου - 19 Απριλίου και 22 Σεπτεμβρίου - 21 Οκτωβρίου). Αυτό επίσης σημαίνει ότι οι Οίκοι του γενέθλιου χάρτη σου που κυβερνώνται από τον Κριό και τον Ζυγό θα βιώσουν μερικές πολύ σημαντικές αλλαγές τον επόμενο ενάμιση χρόνο (ειδικά αν έχεις τον γενέθλιο Βόρειο ή Νότιο Δεσμό σου σε ένα από αυτά τα ζώδια στον γενέθλιο χάρτη σου).

Λόγω της ισχυρής φύσης των εκλείψεων, είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις τα αποτελέσματα του Βόρειου και του Νότιου Δεσμού στον Κριό και τον Ζυγό ακόμα και όταν οι εκλείψεις δεν συμβαίνουν — αλλά φρόντισε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που εκτυλίσσεται σε αυτούς τους Οίκους κατά τη διάρκεια της εποχής των εκλείψεων, γιατί τότε θα γίνουν πολύ πιο αισθητές.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.07.2023 - 16:26