Οι αφέλειες ήρθαν πάλι στη μόδα και θα είναι ένα από τα trends του καλοκαιριού

Lily Collins
Lily Collins
Παλαιότερα οι περισσότερες από εμάς διστάζαμε να κάνουμε αφέλειες επειδή τις θεωρούσαμε μια μεγάλη δέσμευση, για αυτό και επιλέγαμε να κάνουμε layers. Φέτος, οι αφέλειες έχουν επιστρέψει στη μόδα και όπως φαίνεται θα είναι ένα μεγάλο trend το καλοκαίρι.

Οι αφέλειες είναι σίγουρα στην μόδα, λέει ο κομμωτής Chris Funk, με έδρα το Βανκούβερ του Καναδά. «Έχουμε δει σε celebrities διάφορους τύπους κουρέματος σε αφέλειες, πιθανότατα επειδή συνειδητοποιούν ότι είναι ένας εύκολος τρόπος να πειραματιστούν και να ανανεωθούν χωρίς να χρειάζεται να κόψουν πολύ μαλλί», λέει και μερικά από τα παραδείγματα διασημοτήτων με αφέλειες στα οποία αναφέρεται ο κομμωτής, είναι οι Bella Hadid, EmRata και Olivia Rodrigο.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που έχει βοηθήσει τις αφέλειες να γίνουν trend είναι το γεγονός ότι είναι αρκετά ευέλικτες. «Προηγουμένως, όταν οι γυναίκες σκέφτονταν τις αφέλειες, είχαν στο νου τους τις ίσιες, μυτερές και στο μήκος των φρυδιών», λέει ο κομμωτής. «Τώρα μπορείς πραγματικά να παίξεις με τις αφέλειες, είτε τις έχεις μακριές είτε κοντές».

Τα 5 πιο trendy κουρέματα για το 2023

Φυσικά, εάν τελικά δεν σου αρέσουν πάνω σου ή δεν σε βολέψουν είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι τα μαλλιά σου θα μεγαλώσουν ξανά, λέει ο κομμωτής. «Όποια δεν έχει κάνει αφέλειες για πολύ καιρό είναι γιατί είτε βίωσε κάποιο ψυχολογικό τραύμα εξαιτίας ενός κακού κουρέματος που έκανε κάποια στιγμή ή ότι ποτέ δεν ήξερε πώς να τις χτενίσει», λέει ο Funk και προσθέτει: «Αλλά ήρθε ξανά η εποχή τους και αυτή η τάση θα έχει διάρκεια».

Οι sleepy αφέλειες είναι αβίαστα κομψές

Δες παρακάτω μερικές ιδέες για να πάρεις μια γεύση ή ακόμα και να εμπνευστείς σε περίπτωση που αποφασίσεις τελικά να κάνεις αφέλειες.

{https://www.instagram.com/p/CrTxr0qoR1s/}

{https://www.instagram.com/p/CnDqa3Xt8rt/}

{https://www.instagram.com/reel/Cj78y0yP269/}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.05.2023 - 17:22