Τα 5 πιο trendy κουρέματα για το 2023

Τα 5 πιο trendy κουρέματα για το 2023
Αν είσαι από τις γυναίκες που προσέχουν πολύ την εμφάνιση των μαλλιών τους, να σου πούμε ότι οι τάσεις στα μαλλιά για το 2023 θα έχουν μια μαξιμαλιστική προσέγγιση. Αυτό φυσικά δεν το λέμε εμείς αλλά ο hairstylist Xavier Velasquez.

Με άλλα λόγια, το περισσότερο και το μεγαλύτερο θα είναι σίγουρα στη μόδα. Μιλάμε για περισσότερο όγκο, περισσότερο μήκος, μεγαλύτερες μπούκλες, μεγαλύτερα κύματα και μεγαλύτερες χρωματικές μετατροπές—για αυτό ετοιμάσου. Βασικά, θεώρησε το 2023 ως τη χρονιά της επιστροφής για τις ογκώδεις μπούκλες της δεκαετίας του '70, τα ατημέλητα μακριά μαλλιά της δεκαετίας του '80, τα φορμαρισμένα ανάλαφρα μαλλιά της δεκαετίας του '90 και τα πλαϊνά κοψίματα της δεκαετίας του '00. Συνέχισε να διαβάζεις για να πάρεις έμπνευση για τα χτενίσματα σου.

Tο Rachel Cut για το 2023

{https://www.instagram.com/p/CmP4zq6Mkli/}

Το κούρεμα «Rachel» μπορεί να γιορτάζει τα 28α γενέθλιά της φέτος (!), αλλά όπως αποδεικνύει συνεχώς η μόδα, ότι είναι παλιό γίνεται τελικά και πάλι νέο. Ο hairstylist λέει ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε επαναλήψεις του αγαπημένου κουρέματος της δεκαετίας του '90 ή του «satchel cut», που είναι ένας συνδυασμός μεταξύ αυτού και του shag (ογκώδες κούρεμα). «Αυτό λειτουργεί πολύ καλά για λεπτά μαλλιά, γιατί σε κάνει να φαίνεσαι σαν να έχετε περισσότερες στρώσεις στα μαλλιά σου χωρίς να τα κάνει να φαίνονται πολύ λεπτά», λέει.

Κλασικά Shags

{https://www.instagram.com/p/CmEy_7tpLJt/}

Η κομμώτρια Kim Kimble συμφωνεί και λέει ότι τα shags όλων των ειδών—σγουρά shag, μακριά shag, shaggy χαίτη—θα είναι πολύ στη μόδα για το 2023. «Αυτό το στυλ έχει επανεφευρεθεί με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους και πιστεύω ότι θα κάνει μια επιστροφή με περισσότερες παραλλαγές το 2023».

Σύμφωνα με την Garren, το ογκώδες χτένισμα απαιτεί συνήθως λιγότερο styling, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις να στεγνώσεις τα μαλλιά σου στον αέρα ή να τα στεγνώσεις με πιστολάκι και να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Choppy Cuts

{https://www.instagram.com/p/ChLrGQxs_7_/}

Φέτος, μπορείς επίσης να περιμένεις να δείτε περισσότερα κοψίματα με ανάγλυφη υφή, όπως αυτή η κομψή εμφάνιση με στρώσεις. «Πολλές στρώσεις για να δημιουργήσεις αυτή τη φτερωτή όψη και ακόμη και grungy στρώσεις με λεπτές αφέλειες», προσθέτει ο Velasquez.

Σγουρό Shag

{https://www.instagram.com/reel/ChqHY0ODG1D/}

Θέλεις να δοκιμάσεις το πολυεπίπεδο look στις μπούκλες σου; Η Kimble λέει ότι είναι σημαντικό να επιλέγεις τρεντ που λειτουργούν πραγματικά για το σχήμα του προσώπου και τον τύπο των μαλλιών σου και φρόντισε να χρησιμοποιείς προϊόντα που προορίζονται για τον τύπο και την υφή των μαλλιών σου. Ένα shag σαν αυτό λειτουργεί υπέροχα με μπούκλες και προσθέτει πολλή κίνηση και όγκο.

Μακρύ Shag

Ναι, ακόμη και μεγαλύτερα μήκη μαλλιών μπορoύν να δοκιμάσουν το shag στυλ. Δες αυτό:

{https://www.instagram.com/p/ClPpA36pVGO/}



Τελευταία τροποποίηση στις 30.01.2023 - 15:17