Το σοκολατί - καστανό είναι το απόλυτο χρώμα μαλλιών για το 2023

01.02.2023
photo: @sarahpotempa
photo: @sarahpotempa
Η σοκολάτα και στα μαλλιά; Το βαθύ, ζεστό χρώμα της μπορεί να σου δώσει αυτό το κάτι διαφορετικό που ήθελες για τον φετινό χειμώνα.

«Φανταστείτε το χρώμα ενός brownie ως το επίπεδο του μελαχρινού φόντου αυτής της τάσης», λέει στο POPSUGAR ο Matt Rez, celebrity hairstylist και brand ambassador της μάρκας Redken. Περιγράφει το χρώμα ως «μια σκούρα έως μεσαία ουδέτερη καφέ βάση τονισμένη με ψυχρές-χρυσές ανταύγειες balayage πλεγμένες σε όλη την περίμετρο».

{https://www.instagram.com/p/CDEhcZChh-c/}

Τα σοκολατί μαλλιά ταιριάζουν με όλους τους τόνους του δέρματος «εφόσον το επίπεδο του χρώματος προσαρμόζεται στη φωτεινότητα ή το σκούρο χρώμα των ματιών και ο συνολικός τόνος του σχήματος συμπληρώνει τον τόνο δέρματος», λέει ο Rez. Όπως συμβαίνει με κάθε καλή χρήση βαφής μαλλιών, ένας επαγγελματίας στιλίστας θα μπορεί να κάνει αυτές τις τροποποιήσεις για να διασφαλίσει ότι θα βρεις το τέλειο μείγμα βαφής μαλλιών σε καφέ σοκολατί για εσένα και να φύγεις από το κομμωτήριο με την καλύτερη εκδοχή του χρώματος.

{https://www.instagram.com/reel/CjGZ3b3JcGE/}

Όσες έχουν ήδη πολύ μελαχρινά μαλλιά με χρυσές ανταύγειες, θα πρέπει να σκεφτούν να δώσουν μια γυαλάδα για να ενισχύσουν το χρώμα τους και να το φέρουν σε ένα σκούρο σοκολατί-καφέ χρώμα. Ακούγεται νόστιμο, έτσι δεν είναι;

Τελευταία τροποποίηση στις 01.02.2023 - 12:57