Σκέφτεσαι να κάνεις αφέλειες; Πρέπει να ακούσεις τη συμβουλή της Lily Collins

Σκέφτεσαι να κάνεις αφέλειες; Πρέπει να ακούσεις τη συμβουλή της Lily Collins
Εκτός από το εκκεντρικό της στυλ στο "Emily in Paris", η ηθοποιός έχει κάνει σήμα κατατεθέν της τις αφέλειες της

Στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, "Emily in Paris", το στυλ της Lily Collins είναι εκκεντρικό, με αξέχαστα outfits, ογκώδη χτενίσματα και έντονες αποχρώσεις κραγιόν. Στην πραγματική της ζωή όμως, η ηθοποιός προτιμά ένα πολύ πιο minimal look. Και παρόλο που είδαμε την αλλαγή του κουρέματος της στη δεύτερη σεζόν, που βγήκε "στον αέρα" σχετικά πρόσφατα, οι αφέλειες της έχουν ήδη γίνει σήμα κατατεθέν της.

Το σοκολατί - καστανό είναι το απόλυτο χρώμα μαλλιών για το 2023

Το να κόψεις τα μαλλιά σου σε αφέλειες είναι κάτι που σίγουρα έχεις σκεφτεί να κάνεις κάποια στιγμή (όπως όλες μας), αλλά η Collins λέει ότι δεν είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρεις χωρίς να το σκεφτείς καλά. "Βεβαιώσου ότι έχεις έναν αξιόπιστο κομμωτή που γνωρίζει πολύ καλά το σχήμα του προσώπου σου, γιατί όταν οι αφέλειες κόβονται με το λάθος τρόπο, χρειάζονται πολύ χρόνο για να ξαναμεγαλώσουν", τονίζει η ηθοποιός. Επίσης, λέει ότι είναι θέμα να βρεις κάποιον επαγγελματία που εμπιστεύεσαι και να πάρεις σοβαρά υπόψη σου τη συντήρηση που απαιτεί αυτό το κούρεμα.

Τα 5 πιο trendy κουρέματα για το 2023

Στην περίπτωση του δικού της κουρέματος, όμως, το στυλιζάρισμα και η συντήρηση δεν χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκα. Ενώ πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι οι αφέλειες απαιτούν κόπο και καθημερινή φροντίδα, η Collins ακολουθεί μια γαλλική προσέγγιση. "Απλώς τα στεγνώνω στον αέρα. Δεν κάνω καν τόσα πολλά. Το μόνο πράγμα που φροντίζω να έχω πάντα είναι μια βούρτσα τσέπης μαζί μου. Αν χρησιμοποιείς scooter στο Παρίσι, όπως κάνω εγώ όλη την ώρα, ο αέρας δεν κάνει και πολύ καλό στις αφέλειες. Μπορεί να αρχίσει να βρέχει ή να έχει υγρασία και εκεί σίγουρα θα χρειαστείς λίγη βοήθεια", λέει η Collins.

{https://www.instagram.com/p/CkMH-FWpBis/}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.02.2023 - 08:14