5 ξεχωριστά χτενίσματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

11.02.2023
5 ξεχωριστά χτενίσματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή όχι, ακόμη κι αν απλώς βγεις παρέα με τους καλύτερους φίλους σου, το να δοκιμάσεις μερικά νέα χτενίσματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσεις την 14η Φεβρουαρίου.

Παρακάτω, οι celebrity hairstylists Clayton Hawkins και David Lopez, ο pro stylist Eric Vaughn της Κ18 και ο hairstylist της Dyson Matt Collins, προτείνουν πέντε χτενίσματα για την φετινή γιορτή του έρωτα

Δώσε όγκο στο μαλλί σου

«Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει να κάνει με τον ρομαντισμό και την αγάπη», λέει ο Ηawkins. «Νομίζω ότι τα μαλλιά πρέπει να είναι όσο πιο ευχάριστα στην υφή και απαλά γίνεται». Συνιστά να επιλέξεις τις βουρτσισμένες μπούκλες της δεκαετίας του '70.

{https://www.instagram.com/reel/CnKWj3dh-Du/}

Retro αλογοουρά

Αντί να πιάσεις ψηλά και σφιχτά την αλογοουρά σου, προτίμησε κάτι πιο χαλαρό που δένει χαμηλά γύρω από τα αυτιά σου. «Έχουμε δει πολλές γυναίκες να το κάνουν», λέει ο Lopez. «Βασικά, αυτό είναι εξαιρετικό για πιο μακριά μαλλιά». Προτείνει να ψεκάσεις λακ μαλλιών σε μια βούρτσα πριν τα λειάνεις μέσα από τις τούφες σου για να έχεις ένα ωραίο και κομψό αποτέλεσμα.

{https://www.instagram.com/p/CeGgKIuIJYx/}

Baby πλεξούδες

Για ξέγνοιαστο look και Bohemian vibes, η Vaughn λατρεύει να χρησιμοποιεί παιδικές πλεξούδες. Αφήνεις τα μαλλιά κάτω στη συνέχεια δημιουργείς ένα κεντρικό μέρος και κάνεις τμήματα 2.5 εκατοστών σε κάθε πλευρά μπροστά. Στη συνέχεια, πλέξε κάθε τμήμα και στερέωσε τα με μικρά διαφανή λάστιχα. Ψέκασε με λίγη λακ για να σταθεροποιήσεις το στυλ.

{https://www.instagram.com/p/CRw81QFL1O2/}

Slicked-Back κότσος

Ο Vaughn είναι μεγάλος θαυμαστής του κλασικού slicked-back κότσου, προτείνει, όμως, να προετοιμάσεις πρώτα τα μαλλιά σου με μια θεραπεία ενδυνάμωσης. Στη συνέχεια, τα στεγνώνεις και εφαρμόζεις έναν ορό λάμψης πριν χωρίσεις τα μαλλιά στο κέντρο και δημιούργησεις μια χαμηλή αλογοουρά. Χρησιμοποίησε ένα texture σπρέι στις άκρες πριν τα στρίψεις σε ένα χαμηλό κότσο και στερέωσέ τον με τσιμπιδάκια.

{https://www.instagram.com/p/CbeAhhQtcAW/}

Κυματιστά

Χρειάζεσαι ένα χτένισμα που είναι σίγουρη λύση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Ο Collins προετείνει να τα κάνεις κυματιστά. Xώρισε τα μαλλιά σου και χρησιμοποίησε το πιστολάκι για να εξομαλύνεις τις τούφες, τμήμα προς τμήμα. Στη συνέχεια, πιάσε ένα επίπεδο σίδερο και ξεκίνα από τη ρίζα, περιστρέφοντας το 180 μοίρες καθώς τραβάς προς τα κάτω το κάθε τμήμα για να δημιουργήσεις καμπύλες. Μόλις τελειώσεις, χτένισε τα μαλλιά σου με τα δάχτυλά σου και πρόσθεσε ένα texture σπρέι για επιπλέον όγκο.

{https://www.instagram.com/p/CkivEceJ07X/}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.02.2023 - 10:55