Γιατί ο Ιούλιος είναι ένας έντονος αστρολογικά μήνας

08.07.2023
Γιατί ο Ιούλιος είναι ένας έντονος αστρολογικά μήνας
Δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς λίγο δράμα, σωστά; Τουλάχιστον αυτό πρέπει να πεις στον εαυτό σου καθώς βρίσκεσαι στις φλόγες των συναισθημάτων και του πάθους που περιβάλλουν όλη την αστρολογία του Ιουλίου.

Έχεις την καλοκαιρινή διστακτικότητα της εποχής του Καρκίνου, μια σημαντική αλλαγή για τους Δεσμούς του Πεπρωμένου, καθώς και μια έντονη ανάδρομη Αφροδίτη που θα μπορούσε να γυρίσει την ερωτική σου ζωή σε μια εντελώς απροσδόκητη κατεύθυνση. Βρίσκεσαι επίσημα στα μισά του χρόνου, οπότε σημείωσε στο ημερολόγιό σου τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του Ιουλίου του 2023, τα οποία ξεκίνησαν πανηγυρικά με την Πανσέληνο του Ελαφιού στις 3 Ιουλίου.

Οι κινήσεις του Άρη και του Ερμή

Καθώς πλησιάζουν τα μέσα του μήνα, μερικοί σημαντικοί πλανήτες με προσωπικότητα κάνουν κινήσεις και δίνουν έναν νέο τόνο για τις επόμενες εβδομάδες. Ο παθιασμένος πλανήτης Άρης εισέρχεται στο απαιτητικό ζώδιο της γης, την Παρθένο, κάνοντας τους ανθρώπους να επικεντρώνονται υπερβολικά στην αποτελεσματική εκτέλεση των πραγμάτων και να ενισχύουν τα πρότυπά τους όταν πρόκειται για τον καθορισμό στόχων.

Αμέσως μετά τα μεσάνυχτα της 11ης Ιουλίου, ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής μετατοπίζεται επίσης σε ένα νέο μέρος του ζωδιακού κύκλου – αφήνοντας τον Καρκίνο για το ζωηρό ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα. Με τον Ερμή στον Λέοντα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, είναι μια υπέροχη στιγμή να πεις την αλήθεια σου με περηφάνια, να χτίσεις εμπιστοσύνη στις ιδέες σου και να εκφραστείς με περισσότερο ζήλο και δημιουργικότητα.

Μια μεταμορφωτική νέα σελήνη στον Καρκίνο

Στις 17 Ιουλίου, η νέα σελήνη του Ιουλίου θα ανατείλει στους ουρανούς, βουτώντας στα συναισθήματά σου και στα άκρα της ψυχής σου. Αυτός ο σεληνιακός κύκλος ενώνει τον ήλιο και τη σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, αυξάνοντας τις ευαισθησίες και διευρύνοντας τη συναισθηματική επίγνωση για όλα τα ζώδια.

Τα 4 ζώδια που θα είναι πιο τυχερά τον Ιούλιο

Η μετατόπιση των Δεσμών

Λιγότερο από δύο ώρες μετά την κορύφωση της νέας Σελήνης, ο Βόρειος και Νότιος Δεσμός κινούνται σε ένα νέο σύνολο ζωδίων για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2021, εισερχόμενοι στον Κριό και στον Ζυγό, αντίστοιχα. Ονομάζονται επίσης σεληνιακοί Δεσμοί ή Δεσμοί του Πεπρωμένου και σχετίζονται με θέματα της μοίρας ενώ βοηθούν να αναδείξεις αυτό που «προορίζεται να γίνει» στη ζωή σου.

Η Ανάδρομη Αφροδίτη είναι εδώ

Οι σχέσεις πρόκειται να γίνουν εξαιρετικά πραγματικές, επειδή η ανάδρομη Αφροδίτη ξεκινά στις 22 Ιουλίου και αυτή η ανάδρομη πορεία διάρκειας έξι εβδομάδων θα οδηγήσει σε μια σημαντική ανασκόπηση θεμάτων αγάπης, αξιών, πλούτου και ακόμη και αυτοπεποίθησης έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Η ανάδρομη πορεία διαδραματίζεται στο παθιασμένο ζώδιο του Λέοντα και ξεκινά την ίδια μέρα με τη σεζόν του Λέοντα - οπότε μην εκπλαγείς αν ο παράγοντας δράματος εδώ φτάσει στο απόγειο! Με τον πλανήτη της αγάπης να κινείται προς τα πίσω, είναι καιρός να ξαναδείς τις παλιές υποθέσεις σου, να ξανασκεφτείς τον ρομαντισμό και να αναθεωρήσεις τι (ή ποιος) είναι πραγματικά άξιος σου.

Η εποχή του Λέοντα

Ο ήλιος μπαίνει στον λαμπερό Λέοντα στις 22 Ιουλίου - σηματοδοτώντας την έναρξη της σεζόν του Λέοντα του 2023. Με τον ήλιο στο βασιλικό του ζώδιο, όλα τα ζώδια μπορούν να προσβλέπουν σε μια συναρπαστική ώθηση στην αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και τη γενική αισιοδοξία.

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο

Η πνευματική διαύγεια με τον Ερμή στον Παρθένο

Ο μήνας ολοκληρώνεται με μια ακόμη αλλαγή ζωδίου από τον Ερμή, ο οποίος εισέρχεται στην προσγειωμένη Παρθένο στις 28 Ιουλίου. Ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια του Ερμή, επομένως αυτή η διέλευση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να σκεφτείς πρακτικά, να εκφραστείς με λεπτομερή σαφήνεια και γενικά οργάνωση του εγκεφάλου σου.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.07.2023 - 00:30