Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Ιουλίου

03.07.2023
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Ιουλίου
H επερχόμενη πανσέληνος ετοιμάζεται να φωτίσει τους ουρανούς στις 3 Ιουλίου και θα σε κάνει να νιώσεις επιτέλους την επιθυμία να δώσεις προτεραιότητα σε στόχους που μπορεί να απαιτήσουν από σένα να σκεφτείς λογικά και να βάλεις τα συναισθήματα στην άκρη.

Ενώ όλοι είναι υποχρεωμένοι να αισθανθούν αυτή τη μετατόπιση, η Πανσέληνος του Ελαφιού του Ιουλίου θα επηρεάσει περισσότερα τα τέσσερα παρακάτω ζώδια που τείνουν να ευδοκιμούν κάτω από αυτήν την ενέργεια.

Ποια θα είναι η πιο ερωτική μέρα του 2023 για το ζώδιό σου

Κριός

Καθώς η πανσέληνος ανεβαίνει στους ουρανούς στις 3 Ιουλίου, θα σου ζητηθεί να επικεντρώσεις τις προσπάθειές σου στην καριέρα και τις επαγγελματικές σου προσπάθειες. Ως το ηγετικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, νιώθεις πάντα πρόθυμη να αναλάβεις δράση και δεδομένου ότι αυτή η πανσέληνος συμβαίνει σε ένα άλλο ζώδιο, θα έχεις απίστευτα κίνητρα να χρησιμοποιήσεις αυτήν την παραγωγική ενέργεια στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Καρκίνος

Στις 3 Ιουλίου, η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο Οίκο των ρομαντικών σχέσεών σου, φέρνοντας στο επίκεντρο την επιθυμία για σταθερές και συνεπείς συνδέσεις. Αν και είσαι κάποια που μπορεί να εκτιμήσει τις διακυμάνσεις της ζωής, αναζητάς σχέσεις που να είναι συνεπείς και ουσιαστικές. Ίσως αντιλαμβάνεσαι τη σημασία των αξιόπιστων συνδέσεων τώρα και μπορεί να αναζητάς άνεση σε εκείνες που έχουν αποδείξει ότι αποτελούν σταθεροποιητική δύναμη στη ζωή σου.

Ζυγός

Αυτό το μήνα, η πανσέληνος στον Αιγόκερω επικεντρώνεται στην επιθυμία σου για αξιοπιστία και σταθερότητα στο σπίτι και την ιδιωτική σου ζωή. Αυτή μπορεί να είναι μια κομβική στιγμή για την κατάσταση της ζωής σου, που ενδεχομένως σηματοδοτεί μια αλλαγή στην κατοικία ή μια αλλαγή στη δυναμική της οικογένειάς σου. Αυτή είναι η στιγμή για να σκεφτείς σοβαρά ποια είναι τα σχέδιά σου για αυτόν τον τομέα της ζωής σου, οπότε αν αισθάνεσαι αναποφάσιστη, περίμενε κάποια ξαφνική διαύγεια τώρα.

Τα 4 ζώδια που θα είναι πιο τυχερά τον Ιούλιο

Αιγόκερως

Είσαι ο κύριος χαρακτήρας στην πανσέληνο της 3ης Ιουλίου, κάτι που αποτελεί μια σημαντική αλλαγή από όλη την εστίαση που έχει δοθεί στις σχέσεις σου από την έναρξη της σεζόν του Καρκίνου. Αν και τον τελευταίο καιρό βρέθηκες στο έλεος των συναισθημάτων σου, περίμενε έναν προσωπικό έλεγχο για το ποια είναι η πραγματικότητα σήμερα στη ζωή σου. Τα σχέδια και οι στόχοι που έχεις για τον εαυτό σου, είναι πλέον η πρώτη σου προτεραιότητα και ενώ οι συνδέσεις στις οποίες εστιάζεις αυτή τη στιγμή μπορεί επίσης να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, θα κληθείς να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο, ανεξάρτητα από τα συναισθήματα που έχεις για κάποιο άλλο άτομο.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.07.2023 - 08:33