Πανσέληνος Ιουλίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

02.07.2023
Πανσέληνος Ιουλίου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Στις 3 Ιουλίου έχουμε την Πανσέληνο του Ελαφιού και κάποιοι θα είναι πιο ευνοημένοι.

Η εποχή του Kαρκίνου είναι ιδανική για να φροντίζεις τους άλλους και να δίνεις προτεραιότητα σε ότι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και ικανοποιημένη. Καθώς ο ήλιος συνεχίζει μέσα από αυτό το ζώδιο του νερού, αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις συναισθηματικά ικανοποιημένη, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Ευτυχώς, η επερχόμενη πανσέληνος στις 3 Ιουλίου – που φέρει το όνομα «Το Φεγγάρι του Ελαφιού» - θα φέρει κάποια αναγκαία σταθεροποιητική ενέργεια στο σύμπαν. Όμως, ενώ αυτές οι δονήσεις θα επαναφέρουν πολλά ζώδια στην πραγματικότητα, τα παρακάτω τρία ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Ιουλίου του 2023.

Τα 4 ζώδια που θα είναι πιο τυχερά τον Ιούλιο

Δίδυμοι

Αυτό το μήνα, η πανσέληνος θα στρέψει την προσοχή σου στους κοινόχρηστους πόρους, τα προσωπικά σου όρια και τις ιδιωτικές σου υποθέσεις. Μπορεί να βρίσκεσαι στη μέση της αντιμετώπισης ενός οικονομικού στόχου ή μπορεί να κοιτάς πιο προσεκτικά τα περιουσιακά στοιχεία που μοιράζεσαι με ένα άλλο άτομο. Αυτός ο μήνας είναι μια τυχερή στιγμή για να βάλεις σε τάξη τα χρηματικά ζητήματα και επίσης να εξετάσεις τα σχέδια και τους στόχους που έχεις για αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Λέων

Στις 3 Ιουλίου, η πανσέληνος στον Αιγόκερω θα τονίσει τον έκτο Οίκο της εργασίας, της ρουτίνας και των συνήθειών σου, προτρέποντάς σε να σκεφτείς το πώς οι τελετουργίες σου υποστηρίζουν την επιθυμία σου για μακροπρόθεσμη επιτυχία και παραγωγικότητα. Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα για να ασχοληθείς με τη φροντίδα των υποχρεώσεων που έχουν συσσωρευτεί ή να εξετάσεις νέους, αποτελεσματικούς τρόπους για να παραμείνεις προσηλωμένη στα καθήκοντα και τις δεσμεύσεις σου.

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο

Υδροχόος

Στις 3 Ιουλίου, η πανσέληνος στον Αιγόκερω ρίχνει φως στο υποσυνείδητο μυαλό και τις συνήθειές σου. Θα σου ζητηθεί να εξετάσεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις τώρα καινούργια πράγματα, Υδροχόε, καθιστώντας την ως μια κατάλληλη στιγμή για να σπάσεις παλιά μοτίβα. Μπορεί να μην είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις νέες προσπάθειες τώρα, και αυτό είναι εντάξει, οπότε αξιοποίησε την πανσέληνο για ξεκούραση και αποκατάσταση παρά για οτιδήποτε άλλο.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.07.2023 - 13:07