Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο

29.06.2023
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο
Καθώς ετοιμάζεσαι να χαλαρώσεις μέσα στον Ιούλιο, θα πρέπει να ξέρεις ότι οι ανάδρομοι πλανήτες του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού έρχονται πολύ... καυτοί.

Συνολικά, θα υπάρχουν τέσσερις πλανήτες που θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο, κάτι που είναι πολύ, αλλά μόνο ένας θα γίνει πραγματικά ανάδρομος μέσα σε αυτόν τον μήνα: η Αφροδίτη. Θα είναι εύκολα η πρωταγωνίστρια του σόου αυτό το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις σχέσεις σου.

Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο;

Όπως αναφέραμε, θα υπάρχουν συνολικά τέσσερις ανάδρομοι πλανήτες τον Ιούλιο, αλλά μόνο η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη αυτόν τον μήνα. Ο πλανήτης της αγάπης, της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας θα ενωθεί με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, οι οποίοι στάθμευσαν ανάδρομοι τους προηγούμενους μήνες. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Αφροδίτη θα σταθεί ανάδρομη στον Λέοντα από το 2015, επομένως είναι βέβαιο ότι θα φέρει στο επίκεντρο ορισμένα σημαντικά θέματα, ειδικά στον Οίκο όπου κατοικεί ο Λέων στον γενέθλιο χάρτη όλων.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος από την 1η Μαΐου

Ο Κρόνος είναι ανάδρομος από τις 17 Ιουνίου

Ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος από τις 30 Ιουνίου

Η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη στις 22 Ιουλίου

Ανάδρομη Αφροδίτη (22 Ιουλίου - 3 Σεπτεμβρίου)

Στις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα σταθμεύσει ανάδρομη στο σταθερό ζώδιο της φωτιάς του Λέοντα, την ίδια μέρα που ξεκινά η εποχή του Λέοντα. Σε αυτό το ζώδιο, η Αφροδίτη αναζητά δραματικές, υπερβολικές εκδηλώσεις στοργής που φαίνονται γνήσιες και σκόπιμες. Δεδομένου ότι ο Λέων είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον ήλιο, αυτό στρέφει επίσης τα φώτα της δημοσιότητας στις σχέσεις, καθιστώντας τες πιο δημόσιες και πιο επιρρεπείς στον έλεγχο από τους εξωτερικούς παράγοντες. Ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα, μπορεί να νιώσεις την αυξημένη επιθυμία για εξωτερική επιβεβαίωση και εκτίμηση από αυτούς με τους οποίους έχεις σχέσεις.

Ωστόσο, καθώς η Αφροδίτη επαναλαμβάνει τα βήματά της σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, θα αναθεωρήσεις το πώς θα διασφαλίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτή τη διέλευση, ειδικά όταν πρόκειται να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις. Εάν αισθάνεσαι ανεπιθύμητη ή αναξιόπιστη κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, θα είσαι πιο διατεθειμένη να κόψεις τους δεσμούς σου και να αποχωρήσεις. Αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια περίοδος όπου το εγώ και η υπερηφάνεια είναι περισσότερο από μια συζήτηση στις σχέσεις. Πόσο διατεθειμένη είσαι να συμβιβαστείς με ένα άλλο άτομο για χάρη της σύνδεσης; Η τελευταία φορά που η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη στον Λέοντα, ήταν από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2015, πράγμα που σημαίνει ότι παρόμοια θέματα από εκείνη την περίοδο της ζωής σου, θα μπορούσαν ενδεχομένως να επανεμφανιστούν.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2023 - 11:46