Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή του Δεκεμβρίου

16.12.2023
Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή του Δεκεμβρίου
Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω ξεκίνησε στις 13 Δεκεμβρίου και ο πλανήτης της επικοινωνίας θα γυρίσει σε ευθεία πορεία την 1η Ιανουαρίου, κάνοντας την αρχή του 2024 να μοιάζει με μια καλή επαναφορά.

Αυτή θα είναι μια κομβική διέλευση που θα επηρεάσει γενικά τα ζώδια της γης, τον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω. Ιδού μερικά Dos & Don'ts για την περίοδο αυτή.

Τι δεν πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ανάδρομες διελεύσεις του Ερμή, το να ξεκινήσουμε οτιδήποτε νέο μπορεί να μην λειτουργήσει αμέσως υπέρ μας γιατί μπορεί να είμαστε επιρρεπείς σε λάθη και θα πρέπει να επαναλάβουμε τη διαδικασία. Μην ξεκινήσεις σε καμία περίπτωση λογομαχίες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Δεκεμβρίου

Επειδή αυτή είναι μια διέλευση που κυβερνάται από τον Κρόνο, είναι επίσης σημαντικό να μην αφήσουμε τους εαυτούς μας να οδηγηθούμε στον εγωισμό. Το να είμαστε παρορμητικές θα λειτουργήσει εναντίον μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επομένως είναι καλύτερο να είμαστε μεθοδικές και πιο τακτικές. Η κατανόηση των ορίων μας, η τήρηση των προθεσμιών και της ρουτίνας, θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε πιο κοντά στην επιτυχία.

Ο Ερμής κυβερνά τις μεταφορές, επομένως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καθυστερήσεις, οπότε φρόντισε να προετοιμαστείς από νωρίς. Αυτή η διέλευση θα πρέπει να μας βοηθήσει να ανυψωθούμε, να έχουμε περισσότερο έλεγχο και να επιτύχουμε κυριαρχία δουλεύοντας έξυπνα και χωρίς βιασύνη.

Τι να κάνεις κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για την έρευνα για να αποκτήσουμε επάρκεια σε θέματα ή projects που μπορεί να έχουμε ξεκινήσει. Θα μπορούσαμε να επικεντρωθούμε στην επανεξέταση projects ή στόχων από το παρελθόν και να κοιτάξουμε βαθύτερα και να τα αναλύσουμε για να πλησιάσουμε σιγά σιγά στην ολοκλήρωσή τους. Ο Ερμής στον Αιγόκερω θέλει να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε, ώστε να μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτές τις πληροφορίες όταν ο πλανήτης σταθμεύσει απευθείας τον Ιανουάριο. Αυτή είναι η στιγμή να απορροφήσουμε πληροφορίες και να αναλύσουμε τον κόσμο γύρω μας χωρίς να κάνουμε σημαντικές κινήσεις.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Η εστίαση σε αυτόν τον πλανήτη ειδικά για ένα ζώδιο της γης μπορεί να είναι χρήσιμη, γι' αυτό κάνε θετικά πράγματα που σου φέρνουν ευτυχία, όπως να περνάς χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε ενδιαφέρουν προκειμένου να νιώσεις συνδεδεμένη.

Επειδή ο ανάδρομος Ερμής είναι στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα δοθεί μεγάλη προσοχή στη δουλειά, την εκπαίδευση και σε πράγματα που σχετίζονται με την καριέρα. Το να γνωρίζουμε πώς να συνεργαζόμαστε με άλλους, ειδικά αν είμαστε σε ηγετική θέση, θα είναι σημαντικό, αλλά η κατανόηση των άλλων και η ακρόαση τους θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι. Δεδομένου ότι η επικοινωνία θα είναι δύσκολη για τις επόμενες εβδομάδες, είναι καλύτερο να ακούμε και να κάνουμε ερωτήσεις εάν δεν καταλαβαίνουμε κάτι.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.12.2023 - 17:46