Ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ και θα επηρεάσει περισσότερο  4 ζώδια

14.12.2023
Ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ και θα επηρεάσει περισσότερο  4 ζώδια
Ο τελευταίος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς ήρθε στις 13 Δεκεμβρίου, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά του χάους της περιόδου των γιορτών. Μέχρι το τέλος της χρονιάς να περιμένεις μια αύξηση στις αμήχανες συναντήσεις και μια γενική έλλειψη αποτελεσματικότητας σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Ευτυχώς, ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει την 1η Ιανουαρίου 2024 σταθμεύοντας απευθείας στον Τοξότη, δίνοντάς σου ένα νέο ξεκίνημα ακριβώς έγκαιρα για το νέο έτος. Αλλά αν ανήκεις σε ένα από τα 4 παρακάτω ζώδια, μπορείς να περιμένεις ότι αυτή η ανάδρομη κίνηση θα είναι επιπλέον μπερδεμένη.

Νέα σελήνη Δεκεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Δίδυμοι

Επειδή ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, αυτός ο ανάδρομος θα έχει πάντα σημαντικό αντίκτυπο πάνω σου όταν συμβαίνει περίπου 3 ή 4 φορές το χρόνο. Αυτή τη φορά, θα έχει έναν σκοτεινό και κυκλοθυμικό τόνο, καθώς ξεκινά από τον όγδοο Οίκο της οικειότητας και των επενδύσεων. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει βαθιές ευαισθησίες, ειδικά όταν πρόκειται για ημιτελή θέματα από το παρελθόν σου.

Παρθένος

Πάντα νιώθεις έντονα τον ανάδρομο Ερμή, Παρθένε. Εξάλλου, ο Ερμής τυγχάνει να είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου, πράγμα που σημαίνει ότι όλα όσα συμβαίνουν στον Ερμή συμβαίνουν τεχνικά και σε εσένα. Αυτή τη φορά, ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον πέμπτο Οίκο της αγάπης, του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης, προκαλώντας σε να επανασυνδεθείς με τα πράγματα για τα οποία πραγματικά αγαπάς.

Ποια είναι τα βασικά αστρολογικά γεγονότα του Δεκεμβρίου

Τοξότης

Πρόσεξε πώς διαχειρίζεσαι τις γιορτινές σου αγορές, καθώς αυτός ο ανάδρομος στοχεύει στο πορτοφόλι σου. Αυτή η ανάδρομη κίνηση ξεκινά από τον δεύτερο Οίκο των χρημάτων, των οικονομικών και της σταθερότητας, κάτι που θα μπορούσε να ρίξει φως στην αυτοεκτίμησή σου και στο να ακολουθείς τα πρότυπα που έχεις θέσει. Εάν ξοδεύεις χρήματα για να αντισταθμίσεις τα προβλήματα εμπιστοσύνης, αυτή η ανάδρομη κίνηση θα σε αναγκάσει να διορθώσεις τις κακές συνήθειες που σε έχουν κάνει να είσαι εξαρτημένη από τον τραπεζικό λογαριασμό σου.

Αιγόκερως

Είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις όλα τα μπερδεμένα αποτελέσματα αυτού του ανάδρομου, γιατί ξεκίνησε στον Αιγόκερω. Καθώς λαμβάνει χώρα στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, οι αναποδιές, οι ενοχλήσεις και τα μπερδέματα για τα οποία είναι γνωστός ο ανάδρομος Ερμής, θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ταυτότητά σου και τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι υπερβολικά το ποια είσαι και τι πρεσβεύεις, καθώς οι πολλές ερωτήσεις θα οδηγήσουν σε λιγότερες απαντήσεις. Αντίθετα, δοκίμασε να ακολουθήσεις τη λάμψη και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να είσαι πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.12.2023 - 12:07