Ποια είναι τα βασικά αστρολογικά γεγονότα του Δεκεμβρίου

02.12.2023
Ποια είναι τα βασικά αστρολογικά γεγονότα του Δεκεμβρίου
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν έρθει και οι γιορτινές διακοσμήσεις. Αλλά προτού ασχοληθείς σοβαρά με τους στόχους σου για το 2024, ο Δεκέμβριος του 2023 δείχνει ότι θα έχεις μια τελευταία δόση περιπέτειας πριν ξεκινήσει το χειμερινό ηλιοστάσιο.

Αυτές είναι οι αστρολογικές ημερομηνίες που πρέπει να έχουν όλοι κατά νου τον Δεκέμβριο του 2023

12 Δεκεμβρίου: Νέα Σελήνη στον Τοξότη

13 Δεκεμβρίου: Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω

21 Δεκεμβρίου: Ξεκινά η εποχή του Αιγόκερω

26 Δεκεμβρίου: Πανσέληνος στον Καρκίνο

Η αστρολογία του Δεκεμβρίου ξεκινά με τη νέα σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου. Εάν χρειαζόσουν ενθάρρυνση, περίμενε να νιώσεις έμπνευση αυτήν την ημέρα. Δεδομένου ότι αυτή η νέα σελήνη θα κυβερνηθεί από τον Δία, τον πλανήτη της ανάπτυξης και της αφθονίας, κάθε ζώδιο θα νιώσει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων και των ιδανικών που προηγουμένως μπορεί να φαίνονταν απρόσιτα.

Πώς ο χειμώνας μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική σου ζωή — προς το καλύτερο και προς το χειρότερο

Μια μέρα αργότερα, ο Ερμής θα σταθμεύσει ανάδρομος στο βασικό ζώδιο της γης τον Αιγόκερω, προκαλώντας μια σύντομη περίοδο επαναξιολόγησης των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος μέσα από αυτό το ζώδιο, μπορεί να ξανασκεφτείς κάποιες από τις προσπάθειες που χτίζεις σιγά σιγά.

Ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας την έναρξη του χειμερινού ηλιοστασίου. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται σε αυτό το παραγωγικό ζώδιο της γης, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι που έχεις για τη νέα χρονιά όχι μόνο θα φωτιστούν, αλλά η αλλαγή της εποχής θα σε παρακινήσει, επίσης, να αναλάβεις δράση.

Οι 5 κορυφαίες τάσεις για τα μαλλιά του χειμώνα

Ο μήνας τελειώνει με μια πανσέληνο στον Καρκίνο που λαμβάνει χώρα στις 26 Δεκεμβρίου, υπογραμμίζοντας τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουν μπει στο πίσω μέρος κατά τη διάρκεια της πολύβοης εποχής του Αιγόκερω. Μπορεί να αισθάνεσαι διαισθητικά οδηγημένη σε άτομα, μέρη ή πράγματα που σε υποστηρίζουν και σε ικανοποιούν. Ενώ η εποχή του Αιγόκερω τείνει να δίνει έμφαση στην ορθολογική σκέψη, αυτή η πανσέληνος είναι μια υπενθύμιση ότι οι μη λογικές ανάγκες σου αξίζουν να τιμηθούν επίσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.12.2023 - 19:56