Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στον Δεκέμβριο

04.12.2023
Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στον Δεκέμβριο
Mπήκαμε στον Δεκέμβριο και τρία ζώδια θα έχουν κάποιες προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεράσουν.

O Δεκέμβριος είναι ο μήνας όπου πολλοί από εμάς αφιερώνουμε χρόνο για να σκεφτούμε τι μας έφερε η φετινή χρονιά και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τι μας έχει αφαιρέσει, πράγμα που από μόνο του είναι κάπως... βαρύ! Υπάρχουν, όμως, τρία ζώδια που θα αντιμετωπίσουν κάπως περισσότερες δυσκολίες μέσα στον Δεκέμβριο.

Ταύρος

Δεν θα διαφωνήσεις ότι ο Δεκέμβριος του 2023 επιφυλάσσει για εσένα δοκιμασίες και δυσκολίες, επειδή τις είδες να έρχονται. Και όπως πάντα θα κάνεις τα πάντα για να τις ξεπεράσεις.

Ωστόσο, θα δεις ότι υπάρχει ένας αέρας μοναξιάς που σε συνοδεύει αυτόν τον μήνα και ότι το να είσαι μόνη δεν σου ταιριάζει. Απολαμβάνεις τις φιλίες και το να είσαι ερωτευμένη ωστόσο τον Δεκέμβριο, μπορεί να διαπιστώσεις ότι λείπει το κομμάτι της «αγάπης».

Ποια είναι τα βασικά αστρολογικά γεγονότα του Δεκεμβρίου

Λέων

Γιατί εγώ; Αυτή είναι η πρώτη σου ερώτηση όταν διαπιστώσεις ότι έχεις επιλεγεί ως ένα από τα τρία ζώδια που θα νιώσουν το κύριο βάρος της «οργής» του Δεκεμβρίου. Γιατί εσύ, Λέοντα; Γιατί έχεις σκληρύνει ένα χρόνο και το ξέρεις. Θα ήθελες να τα ξεχάσεις όλα, αλλά ξέρεις ότι δεν λειτουργεί έτσι. Με όλη την ενέργεια της Λίλιθ που σε επηρεάζει, θα περάσεις ένα μεγάλο μέρος του Δεκεμβρίου του 2023 «να θυμάσαι».

Ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν σου αρέσει να πιστεύεις ότι είσαι μέρος του «καταθλιπτικού» πλήθους είναι επειδή ξέρεις ότι αν ξεκινήσεις, δεν θα σταματήσεις ποτέ, και αυτό αναφέρεται στον εμμονικό τρόπο που αντιμετωπίζεις αυτό που δεν υπάρχει πλέον.

Οι 5 κορυφαίες τάσεις για τα μαλλιά του χειμώνα

Υδροχόος

Δεν σου αρέσει να θεωρείς τον εαυτό σου ως κάποιαν που θα θεωρούνταν ποτέ «άτυχη», καθώς απλώς δεν λειτουργείς έτσι. Έτσι, όταν οποιαδήποτε ατυχία σε χτυπήσει τον Δεκέμβριο, θα τη διαγράψεις ως απλό σφάλμα. Αυτό που περνάς είναι άρνηση, Υδροχόε. κάτι δεν πάει καλά με τη ζωή σου και αρνείσαι να το κοιτάξεις. Ο τρόπος που το έχει τοποθετήσει η Αφροδίτη , αυτό το «κάτι» σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή.

Ήθελες πολλά περισσότερα από το άτομο που αγαπάς αλλά νιώθεις σαν να μην είχες καν την κατάλληλη ευκαιρία μαζί του.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.12.2023 - 11:55