Οι 5 κορυφαίες τάσεις για τα μαλλιά του χειμώνα

14.11.2023
Οι 5 κορυφαίες τάσεις για τα μαλλιά του χειμώνα
Ο φετινός χειμώνας θα είναι εντυπωσιακός όσον αφορά στις τάσεις στα μαλλιά. Θα είναι μια σεζόν ανάδειξης των χτενισμάτων, κάτι που φαίνεται από τις πασαρέλες των collection φθινοπώρου/χειμώνα στις Εβδομάδες Μόδας σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Παρίσι και Λονδίνο, όπου τα χτενίσματα ήταν γεμάτα λάμψη και glamour.

Eδώ είναι οι 5 καλύτερες τάσεις στα μαλλιά του χειμώνα, σύμφωνα με τα όσα είδαμε στις πασαρέλες αλλά και τον expert hairstylist Tatum Neill.

Πλεξούδες σε περίτεχνα γλυπτά

{https://www.instagram.com/p/CUJeN0kF2BS/}

Η Tia Adeola και η Chanel ενσωμάτωσαν παραλλαγές κότσων στις πασαρέλες τους, μετατρέποντάς ουσιαστικά τα μαλλιά των μοντέλων σε ένα πραγματικό έργο γλυπτικής τέχνης. Φόρεσέ τες στα γιορτινά πάρτι Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Πώς να δημιουργήσεις τη χειμερινή capsule γκαρνταρόμπα σου σε 10 βήματα

Το χρώμα μαλλιών «Cinnamon cookie butter»

{https://www.instagram.com/p/Cv-2ZbRPwGm/}

H Hailey Bieber έγινε λίγο πιο σκούρα για το φθινόπωρο με αυτό το κοκκινωπό-κανελί χρώμα μαλλιών, οπότε αναμένουμε να φορεθεί πολύ αυτό το χειμώνα. Αλλά έχε υπόψιν: «Το κόκκινο χρώμα μπορεί να είναι λίγο εύθραυστο», λέει ο Neill. «Αν θέλεις να διατηρήσεις τον τόνο σου ωραίο και λαμπερό, φρόντισε να πάρεις ένα καλό σαμπουάν για το χρώμα και να περιορίσεις την έκθεσή σου στο ζεστό νερό και τις ακτίνες UV που μπορεί να οξειδώσουν πρόωρα το χρώμα σου».


Headband: Τι σημαίνει η επιστροφή ενός αξεσουάρ που έχει συνδεθεί τόσο με τον πλούτο και την κλάση

Κοντά bob για το χειμώνα

{https://www.instagram.com/reel/Csa48hpAEfM/}

Η πιο cool χειμωνιάτικη τάση στο κούρεμα; Ένα απλό, κοντό bob. Ο Neill λέει ότι αυτό το κόψιμο «είναι ότι πρέπει καθώς τα φύλλα των δέντρων αρχίζουν να πέφτουν». Και αν χρειάζεσαι περισσότερες celebrities για να σε πείσουν ότι είναι καλή ιδέα; Δες τις: Sadie Sink, Kourtney Kardashian και Greta Lee.

Η wet-look τάση

{https://www.instagram.com/p/Cw5ub08PnD5/}

Μην στεναχωριέσαι για τις λιπαρές ρίζες σου. Στην πραγματικότητα, κάνε τα μαλλιά σου ακόμα πιο λαμπερά απλώνοντας έναν σβώλο μους ή ψέκασε με ένα σπρέι λάμψης για ένα υγρό φινίρισμα. Σχεδιαστές και οίκοι όπως οι Brandon Maxwell, Adeam και Maison Margiela στις επιδείξεις τους κράτησαν τα μαλλιά βρεγμένα, κάτω και τραβηγμένα πίσω από τα αυτιά των μοντέλων.

5 τάσεις μακιγιάζ που είναι το απόλυτο trend του χειμώνα

Κοσμήματα στα μαλλιά

{https://www.instagram.com/p/CndiLYYLCoN/}

«Τα μεταλλικά κλιπ και αξεσουάρ θα είναι μεγάλα», λέει ο Neill. Σκέψου το σαν κόσμημα αλλά για τα μαλλιά σου. Μιλάμε για μεγάλα μεταλλικά κλιπ, ακόμη και διακοσμημένες καρφίτσες. Και αν θέλεις να συνδυάσεις δύο τάσεις σε μία, θα λατρέψεις πόσο εύκολο είναι να ενσωματώσεις κάποια κοσμήματα μαλλιών σε ένα κοντό κούρεμα bob, προσθέτει ο Neill.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.11.2023 - 11:56