Το χτένισμα pouf από τα 00’s επιστρέφει σε μια πιο σικ έκδοση

16.10.2023
Το χτένισμα pouf από τα 00’s επιστρέφει σε μια πιο σικ έκδοση
Αν πήγες σχολείο οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη δεκαετία του 2000, πιθανότατα θα θυμάσαι το χτένισμα pouf. Και επειδή η ιστορία κάνει κύκλους και στη μόδα, αυτό το δημοφιλές (μερικές φορές κιτς) χτένισμα επιστρέφει.

Aπόδειξη η Bella Hadid, η Jennifer Lopez, η Meredith Duxbury που το δοκίμασαν πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία. Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού νωρίτερα αυτό το μήνα έγινε γρήγορα η ανεπίσημη-επίσημη γενέτειρα της καμπάνιας Bring Back the Pouf, με τα μοντέλα της Victoria's Secret, Nadine Leopold και Nicola Peltz Beckham να συνδυάζουν τα high fashion look τους με. . . το βουναλάκι.

{https://www.instagram.com/p/Cx-wXXYtmR_/}

Το pouf λοιπόν επέστρεψε και ας δούμε τι λένε οι ειδικοί. Σίγουρα δεν θέλεις να το παίζεις αντίγραφο του εαυτού σου πριν από 15 χρόνια, γι' αυτό υπάρχουν τρόποι να το εκσυγχρονίσεις. «Βλέπουμε το pouf να επιστρέφει με πιο χαλαρό και πιο ευχάριστο τρόπο», λέει η hairstylist Sophie Sugarman. Αν θυμάσαι, το αρχικό pouf, είχε πολύ ύψος, αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον. «Δεν χρειάζεται να είναι τόσο ψηλό», λέει. «Η version του 2023 του pouf είναι πιο διακριτική».

Οι sleepy αφέλειες είναι αβίαστα κομψές – και είναι τέλειες για το φθινόπωρο

Αυτός είναι ο τρόπος που το δοκιμάζουν πολλές διάσημες από τον χώρο της ομορφιάς. Διατηρώντας το πιο ομαλό και χρησιμοποιώντας ένα μεγαλύτερο τμήμα μαλλιών δημιουργείται σχεδόν η ψευδαίσθηση ενός μισού πάνω, μισού κάτω. Λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιών για να προσθέσει όγκο και είναι «η τέλεια ευκαιρία για να προσθέσεις ένα αξεσουάρ όπως ένα χαριτωμένο φιόγκο ή κλιπ», λέει η Sugarman.

{https://www.instagram.com/p/CgLPca0NHxt/}

Το φίλτρο του TikTok που δείχνει ποια μαλλιά σου πηγαίνουν είναι αυτό που χρειάζεσαι σήμερα και δεν το ξέρεις

Πώς να κάνεις το μοντέρνο χτένισμα pouf

Αυτό το χτένισμα λειτουργεί σε όλα τα κουρέματα, τους τύπους μαλλιών και τα μήκη. Για να ξεκινήσεις, φορμάρεις τα μαλλιά σου όπως θα έκανες συνήθως. Μπορείς να τα κάνεις μπούκλες, να τα στεγνώσεις, να τα στεγνώσεις με αέρα ή να αφήσεις τις φυσικές σου μπούκλες. Τότε είσαι έτοιμη να φτιάξεις το pouf σου. «Χώρισε τα μέρη των μαλλιών σου που πλαισιώνουν το πρόσωπο και στερέωσε τα πίσω στην κορυφή του κεφαλιού χρησιμοποιώντας λακ μαλλιών για να τιθασεύσεις τις τρίχες και να προσθέσεις εύκαμπτο κράτημα», λέει η Sugarman. «Χρειάζεσαι μια λακ μαλλιών που να είναι αρκετά δυνατή για να κρατά τα μαλλιά στη θέση τους, αλλά αρκετά εύπλαστη για να τα βουρτσίζεις και να τα τελειοποιείς σε άλλα χτενίσματα».

{https://www.instagram.com/p/CS739JMJZv4/}

Και το pouf σου είναι έτοιμο!

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2023 - 16:28