Το φίλτρο του TikTok που δείχνει ποια μαλλιά σου πηγαίνουν είναι αυτό που χρειάζεσαι σήμερα και δεν το ξέρεις

Το φίλτρο του TikTok που δείχνει ποια μαλλιά σου πηγαίνουν είναι αυτό που χρειάζεσαι σήμερα και δεν το ξέρεις
Eίναι φθινόπωρο και μάλλον είναι η εποχή για να ανανεωθείς με μια νέα εμφάνιση. Mπορεί και να σκέφτεσαι ακόμα και μια ριζική αλλαγή στο κούρεμα σου.

Πριν ξεκινήσεις, ωστόσο, ίσως να θέλεις να δοκιμάσεις το νέο φίλτρο του TikTok που φανερώνει το ιδανικό μήκος μαλλιών σου και το αν σου πάνε τα κοντά ή τα μακριά μαλλιά.

Ονομάζεται 2,25 hair length filter και απογειώνεται στο BeautyTok με σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές. Το εργαλείο λειτουργεί χρησιμοποιώντας δύο κόκκινες γραμμές για να μετρήσεις την αναλογία του κάτω μισού του προσώπου σου, από τη μύτη έως το πηγούνι σου. Αν το νούμερο που πάρεις είναι μικρότερο από 2,25, αυτό δείχνει ότι σου πάνε τα κοντά μαλλιά. Οποιοσδήποτε αριθμός μεγαλύτερος από 2,25 σημαίνει ότι φαίνεσαι καλύτερη με μακριά μαλλιά.

To κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα με μακριά μαλλιά

Η δημιουργός @simplyzoe08 είναι μία από τα χιλιάδες άτομα που έχουν δοκιμάσει την εφαρμογή.

Τι πρέπει όμως να γνωρίζεις για το 2.25 hair length filter και ποια είναι η γνώμη των ειδικών για το αν είναι πραγματικά ακριβές;

Για να χρησιμοποιήσεις το εν λόγω φίλτρο θα χρειαστεί να κατεβάσεις την πιο πρόσφατη έκδοση του TikTok. Μόλις το κάνεις, πάτα στο εφέ και ευθυγράμμισε το πρόσωπό σου μέσα στον διακεκομμένο κύκλο. Το φίλτρο επηρεάζεται από το πόσο μακριά κρατάς την κάμερα από το πρόσωπό σου, επομένως φρόντισε να γεμίσεις σωστά τον κύκλο.

{https://www.tiktok.com/@simplyzoe08/video/7284307867518143749?_r=1&_t=8gCucy8z1u2}

Από εκεί, διατήρησε μια σταθερή, επίπεδη γωνία κάμερας. Θα δεις τις δύο κόκκινες γραμμές και τον αριθμό να προσαρμόζονται μέχρι να φτάσει σε ένα τελικό αποτέλεσμα — συνήθως κάπου μεταξύ 2 και 4, αν και ορισμένοι χρήστες ίσως χρειαστούν λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο.

Βutterfly καρέ: Το απόλυτο φθινοπωρινό trend για κοντά μαλλιά

Τα φίλτρα TikTok μπορεί μερικές φορές να είναι «σκληρά» στο αποτέλεσμα τους και αυτό δεν διαφέρει. Μπορεί να καταρρίψει τα όνειρα των γυναικών με μακριά μαλλιά που θέλουν να τα κόψουν κοντά ή όσων προσπαθούν με κάθε τρόπο (και υπομονή) να μεγαλώσουν τα μαλλιά τους.

{https://www.tiktok.com/@kaitlyn.raykiewicz/video/7284321236983811374}

Σύμφωνα με την κοσμετολόγο, Anna Peterson, ο αριθμός 2.25 αναφέρεται σε μια κλασική τεχνική χτενίσματος όπου η απόσταση ανάμεσα στο αυτί και το πηγούνι μετριέται για να καθοριστεί εάν τα κοντά ή μακριά μαλλιά θα ήταν ιδανικά για μια γυναίκα και αυτό είναι κάτι που μερικές φορές χρησιμοποιείται και από ειδικούς.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.10.2023 - 09:21