Πώς να δημιουργήσεις τη χειμερινή capsule γκαρνταρόμπα σου σε 10 βήματα

01.12.2022
Πώς να δημιουργήσεις τη χειμερινή capsule γκαρνταρόμπα σου σε 10 βήματα
Το να παραμείνεις κομψή στα βάθη του χειμώνα δε χρειάζεται να είναι δύσκολο – αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις

Η γκαρνταρόμπα σου θα αλλάζει φυσικά κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά ο χειμώνας είναι η εποχή που ο καιρός υπαγορεύει περισσότερο τις επιλογές της γκαρνταρόμπας σου. Αυτήν την εποχή, θέλεις να βεβαιωθείς ότι έχεις στη διάθεση σου μερικά αξιόπιστα και κλασικά κομμάτια που θα κάνουν την καθημερινή προετοιμασία πολύ πιο εύκολη.

6 ιδέες για κομψά και στυλάτα χειμερινά σύνολα

Πώς να φτιάξεις τη δική σου χειμερινή capsule γκαρνταρόμπα
Το κλειδί για μια επιτυχημένη γκαρνταρόμπα είναι να διασφαλίσεις ότι έχεις καλυμμένα τα δομικά στοιχεία, με μερικά αξιόπιστα κομμάτια που θα κάνουν το ντύσιμο πολύ πιο εύκολο. Το χειμερινό ντύσιμο έχει να κάνει με τα έξυπνα layers και την έμφαση σε ποιοτικά, ανθεκτικά υφάσματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα πρέπει να είναι πολύ πρακτικά.

Δες παρακάτω τα βασικά κομμάτια που θα χρειαστείς για να χτίσεις τη δική σου χειμερινή capsule γκαρνταρόμπα:

Το oversized κασμίρ ή μάλλινο παλτό
Ένα όμορφο κασμιρένιο ή μάλλινο παλτό είναι η απόλυτη επένδυση για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου — και όσο πιο μακρύ και μεγάλο, τόσο το καλύτερο.

Το φαρδύ τζιν
Ένα απόλυτο must have για τη σεζόν είναι ένα φαρδύ αλλά παράλληλα και κολακευτικό φαρδύ τζιν, το οποίο θα μπορείς να συνδυάσεις με τα top σου, είτε αυτό είναι ένα πουκάμισο είτε ένα απαλό πουλόβερ.

Οι flat μπότες μέχρι το γόνατο
Είναι δύσκολο να περιοριστεί κανείς σε ένα μόνο ζευγάρι μπότες, αλλά για αυτόν τον χειμώνα, αξίζει να επενδύσεις σε flat μπότες μέχρι το γόνατο — και προτίμησε ένα απλό μαύρο δερμάτινο ζευγάρι για να μην φαίνονται σα να ετοιμάζεσαι για ιππασία.

7 υπέροχοι τρόποι να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι

Η μάξι φούστα
Όταν πρόκειται για καθημερινά βασικά κομμάτια, οι σιλουέτες που προβλέπονται είναι γενικά oversized και χαλαρές, και ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για να παίξεις με layers και αναλογίες. Οι μάξι φούστες επέστρεψαν χάρη στην αναβίωση του μινιμαλισμού της δεκαετίας του '90 και μας αρέσει το πώς φαίνονται με ένα ασορτί πουλόβερ.

Το ουδέτερο πλεκτό
Ένα πλεκτό υψηλής ποιότητας είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνεις. Οι πιο oversized γραμμές τα κάνουν να φαίνονται ακόμα πιο πολυτελή.

Το puffer παλτό
Στα βάθη του χειμώνα θέλεις απλώς το πιο ζεστό παλτό που μπορείς να βρεις – και γι αυτό τα puffers είναι ιδανικά.

Το δερμάτινο παντελόνι
Το δερμάτινο παντελόνι είναι ένα από τα πιο στυλάτα κομμάτια που μπορείς να φορέσεις το χειμώνα και συνδυάζεται τέλεια με ένα ουδέτερο πλεκτό.

Το μεγάλο κασκόλ
Μια λίστα για τη χειμερινή capsule γκαρνταρόμπα πρέπει να περιλαμβάνει μερικές στρώσεις, και άνετα αξεσουάρ – ένα jumbo κασκόλ σε αυτήν την περίπτωση φαίνεται κομψό και θα είναι απαραίτητο μέχρι τον Μάρτιο.

Το statement πλεκτό φόρεμα
Ένα πλεκτό φόρεμα είναι ένα από τα πιο εύκολα κομμάτια για τους πιο κρύους μήνες. Συνδύασε το με flat μπότες μέχρι το γόνατο και ένα oversized μάλλινο παλτό και έχεις το πιο κομψό χειμερινό look.

Η μαύρη δερμάτινη τσάντα ώμου
Κάθε λίστα αγορών για την τέλεια capsule γκαρνταρόμπα χρειάζεται μια τσάντα που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα και μια μαύρη δερμάτινη τσάντα ώμου είναι μια κλασική επιλογή που θα φοράς όλο το χρόνο.