Δεκέμβριος και μόδα: 12 προτάσεις για σύνολα που ξεχωρίζουν

05.12.2022
Δεκέμβριος και μόδα: 12 προτάσεις για σύνολα που ξεχωρίζουν
Όποια κι αν είναι η περίσταση - από ένα οικογενειακό δείπνο μέχρι ένα πάρτυ με φίλους - μερικά έξυπνα κομμάτια και συνδυασμοί θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που παραδοσιακά είναι συνδεδεμένος με πάρτυ και ρεβεγιόν. Είναι αναμφισβήτητα ο μόνος μήνας του χρόνου που το ημερολόγιο μας πλημμυρίζει με τόσο μεγάλο εύρος υποχρεώσεων, από οικογενειακές συναντήσεις και πάρτυ γραφείου μέχρι εορταστικές εξόδους και δείπνα. Είναι μια υπέροχη εποχή, αλλά αυτή η πληθώρα κοινωνικών υποχρεώσεων μπορεί να είναι απαιτητική από την άποψη της γκαρνταρόμπας, ειδικά αν δεν έχεις έτοιμα σύνολα υπόψη σου. Αυτό δε σημαίνει ότι χρειάζεσαι ένα νέο σύνολο για κάθε περίσταση στην οποία πρόκειται να δώσεις το παρών, αλλά μερικά κομμάτια και συνδυασμούς που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

6 ιδέες για κομψά και στυλάτα χειμερινά σύνολα

Παρακάτω, θα βρεις μερικές υπέροχες ιδέες για σύνολα κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, όποια κι αν είναι η περίσταση:

7 υπέροχοι τρόποι να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι

Καρό print

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να μεταφέρεις την γκαρνταρόμπα σου στο χειμώνα είναι με ένα εποχιακό print. Για τον Δεκέμβριο, προτίμησε ένα κομμάτι με καρό print.

Χαλαρό τζιν

Είτε κάνεις layering είτε μένεις σε ένα χοντρό πλεκτό, η ολοκλήρωση μιας εμφάνισης σε κρύο καιρό με ένα χαλαρό τζιν είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Τζιν Maxi Φούστα

Ενώ οι mini τζιν φούστες μπορεί να παραμείνουν στην ντουλάπα μέχρι το καλοκαίρι, μια μάξι σιλουέτα φαίνεται ιδανική στις χαμηλές θερμοκρασίες. Συνδύασε τη με ζιβάγκο και τζάκετ.

Statement κοστούμι

Ένα κίτρινο κοστούμι δείχνει ιδιαίτερα κομψό όταν φοριέται με ένα λεπτό ζιβάγκο και ένα statement κολιέ.

Εορταστικά αξεσουάρ

Αν πηγαίνεις σε ένα γιορτινό πάρτι γραφείου και δεν θέλεις να φορέσεις ένα φόρεμα με παγιέτες, προτίμησε ένα γιορτινό αξεσουάρ, όπως μια τσάντα με στρας ή μεταλλικά παπούτσια.

Κάτι με πούλιες

Όταν είσαι έτοιμη για μια λαμπερή εμφάνιση, επίλεξε το πιο αξιόπιστο εορταστικό στοιχείο της σεζόν: τις πούλιες. Είτε φοράς τοπ, φόρεμα ή φούστα - υπάρχει πάντα χρόνος και χώρος για αυτήν την εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

Ρομαντικό πλεκτό

Τα απαλά πουλόβερ με λεπτομέρειες όπως φουσκωτά μανίκια και απαλές παλέτες χρωμάτων είναι ένας προσεγμένος τρόπος για να προσθέσεις μια θηλυκή πινελιά στην γκαρνταρόμπα του Δεκεμβρίου.

Ρετρό μπουφάν

Επένδυσε σε ένα κομμάτι με ρετρό λεπτομέρειες, όπως ένα γούνινο τελείωμα ή μια νοσταλγική χρωματική παλέτα.

Bomber Jacket

Ένα διαχρονικό shearling bomber jacket είναι πάντα απαραίτητο.

Velvet Mini

Φόρεσε μια βελούδινη μίνι φούστα με καλσόν, ένα κλασικό πουλόβερ και ψηλές μπότες για μια εμφάνιση που μπορείτε να επαναλάβεις πολλές φορές κατά τη διάρκεια του μήνα.

Λαμπερά flat παπούτσια

Ολοκλήρωσε οποιαδήποτε από τις εορταστικές σου εμφανίσεις με ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια διακοσμημένο με λαμπερές λεπτομέρειες.

Διακοσμητικά φτερά

Αγκάλιασε το πνεύμα των γιορτών με κομμάτια με φτερά, όπως ένα τοπ ή φόρεμα σε πολύχρωμη παστέλ απόχρωση.