Το κούρεμα blunt είναι το εύκολο trend του χειμώνα 

Το κούρεμα blunt είναι το εύκολο trend του χειμώνα 
Μήπως ψάχνεις για μία αλλαγή; Αν θέλεις να ξεκινήσεις από το μαλλί, ιδού μερικές ιδέες που μπορεί να βρεις χρήσιμες.

Δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει πιο «ψαγμένο» από ένα νέο κούρεμα. Είτε επιλέξεις κάτι κοντό όπως το καρέ καρέ είτε δοκιμάσεις μια πρωτοποριακή εμφάνιση, ένα παιχνιδιάρικο κόψιμο σου προσφέρει μια άμεση ανανέωση. Κάθε χρόνο, κάποια παραλλαγή ενός δοκιμασμένου και πετυχημένου στυλ παίρνει το δρόμο της στις πασαρέλες σε όλο τον κόσμο και φέτος δεν διαφέρει. Γιατί; Υπάρχει ένα χειμωνιάτικο στυλ, συγκεκριμένα, που κερδίζει πραγματικά τις εντυπώσεις: τo blunt κούρεμα.

Μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, καθιστώντας το τόσο ευέλικτο όσο και όμορφο.

Το φίλτρο του TikTok που δείχνει ποια μαλλιά σου πηγαίνουν είναι αυτό που χρειάζεσαι σήμερα και δεν το ξέρεις

Πώς να κάνεις ένα blunt κούρεμα

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλο της πασαρέλας για να αποκτήσεις αυτό το look. Η η hairstylist των celebrity Lacy Redway μοιράζεται μερικές συμβουλές για το styling ενός blunt κουρέματος και ξεκινά με το ίσιωμα των μαλλιών σoυ. «Προετοίμασε τα μαλλιά με ένα balm ή μους για μπούκλες για να θρέψεις και να κλειδώσεις την υγρασία», λέει η Redway. «Στη συνέχεια, δημιούργησε μια κεντρική χωρίστρα».

Για να διατηρήσεις ανέπαφη τη χωρίστρα, στέγνωσέ την και ίσιωσέ την αφού έχεις ήδη χωρίσει τα μαλλιά. Μόλις αποκτήσεις την επιθυμητή όψη, ψέκασε λίγη λακ σε μια βούρτσα και πέρασέ την από τις άκρες. «Αυτό βοηθά να διατηρήσεις το στυλ και να απαλλαγείς από τυχόν ατίθασες τρίχες», λέει η Redway.

Παρακάτω θα δεις τις καλύτερες ιδέες για blunt κούρεμα για να πάρεις ιδέες. Από τα blunt bob μέχρι τα πιο μακρύτερα στυλ, ρίξε μια ματιά για να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις τη νέα σου εμφάνιση.

{https://www.instagram.com/p/Cxbkiy5spr_/}

{https://www.instagram.com/p/CxbKaCxrY-g/}

{https://www.instagram.com/p/CxDzRX9Ltvr/}

{https://www.instagram.com/p/CNyOHhdJFBb/}

{https://www.instagram.com/p/CucfqnJsY5h/}

{https://www.instagram.com/p/CuzGBFYtN1e/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.12.2023 - 12:17