Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο του Κάστορα

28.11.2023
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο του Κάστορα
Η χθεσινή Πανσέληνος του Κάστορα δεν είναι η τυπική συναισθηματική πανσέληνος.

Αυτό συμβαίνει επειδή το φεγγάρι μετακομίζει στους πολύπλευρους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου και αυτό το ζώδιο του αέρα είναι γνωστό ότι είναι λογικό, κάτι που μπορεί να κάνει την πανσέληνο του Νοεμβρίου λίγο μπερδεμένη. Ωστόσο υπάρχουν τα 4 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο, βρίσκοντας έμπνευση περισσότερο από ποτέ.

Πανσέληνος του Κάστορα: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Κριός

Οι ιδέες είναι ρευστές, Κριε. Αυτή η πανσέληνος είναι πιθανό να πυροδοτήσει τις παρορμητικές σου τάσεις, γι' αυτό πρόσεξε και μην εγκαταλείπεις κανένα project. Εάν έχεις πάρα πολλές ιδέες για να τσεκάρεις, σημείωσε τις και επίστρεψε σε αυτές αργότερα.

Τελικά, αυτή είναι μια στιγμή για να αναζητήσεις γνώση, είτε πρόκειται για τη μελέτη μιας νέας δεξιότητας είτε για την προβολή μιας κατάστασης από όλες τις πλευρές. Ο Κριός αισθάνεται επιπλέον έμπνευση για να μάθει, να ταξιδέψει και να βιώσει νέες πτυχές της ζωής.

Λέων

Υπάρχει αξία στον κύκλο σου, Λέοντα. Η αυτάρκειά σου είναι εξαιρετική, αλλά μην ξεχνάς να εξελίσσεις και τις σχέσεις σου. Ο Λέων έχει μια αίσθηση κοινωνικής πληρότητας και μπορεί να αναγνωριστεί από τους φίλους του ή μια ομάδα κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου.

Η Πανσέληνος του Κάστορα σου υπενθυμίζει ότι δεν μπορείς να είσαι πάντα η πρωταγωνίστρια του σόου.

Ζυγός

Ο ουρανός είναι το όριο όταν πρόκειται για την αναζήτηση της αλήθειας, Ζυγέ. Η πανσέληνος του Νοεμβρίου πυροδοτεί την περιέργειά σου. Βούτηξε στη φιλοσοφική εξερεύνηση και μην φοβάσαι να πειραματιστείς με το να βγεις από τις κανονικές σου ρουτίνες.

Οι Ζυγοί μπορεί να μπουν στον πειρασμό να κολλήσουν με οικεία πρόσωπα αυτή τη στιγμή, αλλά αν ξεφύγουν από τη ζώνη άνεσής τους, αυτή η πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα τους πυροδοτήσει μια αίσθηση θαυμασμού.

Τα 3 ζώδια που κρατάνε τις μακροχρόνιες φιλίες τους

Υδροχόος

Η δημιουργικότητα αναδύεται αυτή τη στιγμή, Υδροχόε! Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη από την καινοτόμο τέχνη σου. Είτε φτιάχνεις τη διάθεση σου για κάποια ρομαντική σχέση που σου αξίζει είτε επιδίδεσαι σε μια μικρή απόλαυση, η ενέργεια του Διδύμου σου δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσεις.

Οι Υδροχόοι μπορεί να πειραματίζονται με νέες δραστηριότητες αναψυχής και να ανακαλύπτουν νέα πάθη ή ταλέντα, αλλά θα πρέπει να το κάνουν ένα βήμα τη φορά αντί να πηγαίνουν αμέσως στο όλα για όλα.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.11.2023 - 17:30