Πανσέληνος του Κάστορα: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

26.11.2023
Πανσέληνος του Κάστορα: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Είτε τσεκάρεις τη λίστα με τις υποχρεώσεις σου για το τέλος του έτους είτε σχεδιάζεις ήδη το 2024, ίσως θέλεις να καθαρίσεις το κεφάλι σου πριν από την πανσέληνο του Νοεμβρίου, γνωστή και ως Πανσέληνο του Κάστορα, η οποία ανατέλλει στις 27 Νοεμβρίου στους ευέλικτους Διδύμους.

Να αναμένεις παρεξηγήσεις σχετικά με τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την πανσέληνο.

Δίδυμοι

Ο εγωισμός σου εμφανίζεται πλήρης αυτή τη στιγμή, Δίδυμε και αν δεν περιοριστείς, θα μπορούσε να γίνει μπούμερανγκ. Η αλήθεια είναι ότι οι Δίδυμοι μπορεί να αισθάνονται υψηλή αυτοπεποίθηση και να ενεργούν με λιγότερο κολακευτικούς τρόπους προς τους άλλους.

Εάν έχεις μια σχέση που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, μπορεί να εκτυλιχθεί νέο δράμα. Να προσέχεις πώς διεκδικείς τον εαυτό σου. Σκέψου τα συναισθήματά σου και στη συνέχεια, απελευθέρωσε τα.

Πώς ο χειμώνας μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική σου ζωή — προς το καλύτερο και προς το χειρότερο

Παρθένος

Η δουλειά δεν είναι το παν, Παρθένε. Ακόμα κι αν τα πράγματα πάνε καλά σε αυτόν τον τομέα - είτε πρόκειται για πιθανή προαγωγή είτε για μια συναρπαστική συνέντευξη για δουλειά – η Πανσέληνος του Κάστορα ρίχνει φως στις πολικότητες μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής.

Η χάραξη ορίων είναι το κλειδί για την προστασία της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Δοκίμασε να αναδιατάξεις το πρόγραμμά σου γύρω από την αυτοφροντίδα ή να αφιερώσεις μια μέρα την εβδομάδα σε οικογενειακές βραδιές.

Τα 3 ζώδια που είναι πρόθυμα να παίξουν τον ρόλο της rebound σχέσης γιατί δεν θέλουν δεσμεύσεις

Τοξότης

Η επικοινωνία είναι το παν, Τοξότη, ειδικά όταν πρόκειται για τις σχέσεις σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι η ταυτότητά σου γίνεται δυσδιάκριτη από εκείνες των ανθρώπων με τους οποίους περνάς τον περισσότερο χρόνο. Πες αυτό που έχεις στην καρδιά σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αποκαταστήσεις την ανεξαρτησία σου και να πετάξεις μόνη σου για λίγο. Η ευαλωτότητα είναι δύναμη, όχι αδυναμία.

Ιχθύες

Νιώθεις ανήσυχη, Ιχθύ; Λοιπόν, αυτή η πανσέληνος θα ανυψώσει λίγη από αυτή την ένταση στο σπίτι. Μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα παλιό οικογενειακό δράμα ή να προκαλέσει αλλαγές στη ζωή σου.

Εάν η ιδιωτική ζωή των Ιχθύων είναι αβέβαιη ή άβολη, θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τα κίνητρα και την επιτυχία τους στην εργασία. Δοκίμασε να αλλάξεις σκηνικό στον εαυτό σου δουλεύοντας από μια καφετέρια ή επιλέγοντας ένα νέο χόμπι που σε βγάζει έξω από το σπίτι.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.11.2023 - 12:52