Τα 3 ζώδια που είναι πρόθυμα να παίξουν τον ρόλο της rebound σχέσης γιατί δεν θέλουν δεσμεύσεις

16.11.2023
Τα 3 ζώδια που είναι πρόθυμα να παίξουν τον ρόλο της rebound σχέσης γιατί δεν θέλουν δεσμεύσεις
H rebound σχέση είναι μια σχέση που κάνουμε να ξεπεράσουμε (ή να μην σκεφτόμαστε) έναν δύσκολο χωρισμό και είναι κάτι που μας ακούγεται πάντα - αρχικά τουλάχιστον - σαν καλή ιδέα. Αλλά αυτό που ξεκινά ως ένα αβλαβές ραντεβού σχεδόν πάντα τελειώνει με κάποιον να πληγώνεται και δεν είναι πάντα το άτομο που μόλις βγήκε από μια μακροχρόνια σχέση.

Αν πρόκειται να ξαναρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού μετά από το τέλος μιας σχέσης, θέλεις να το κάνεις με κάποιον που δεν θα αναπτύξει συναισθήματα ή δεν θα απογοητευθεί όταν αποφασίσεις να τελειώσεις τα πράγματα. Οπότε την επόμενη φορά που θα έχεις διάθεση για μια χαλαρή σχέση μετά από χωρισμό, τα τρία παρακάτω ζώδια είναι πρόθυμα να παίξουν τον ρόλο της rebound σχέσης που χρειάζεσαι.

Η πλανητική διέλευση που θα είναι ευεργετική για τις ερωτικές σχέσεις

Σκορπιός

Ως ένα από τα πιο αισθησιακά και σωματικά οικεία ζώδια, οι Σκορπιοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παίξουν τον ρόλο του rebound, αν αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν σεξ. Για να μην αναφέρουμε ότι οι Σκορπιοί δύσκολα δημιουργούν σχέσεις με άλλους σε σύγκριση με τα άλλα δύο ζώδια του νερού, καθώς προτιμούν την ιδιωτικότητά τους, οπότε είναι προς όφελός τους εάν και τα δύο μέρη καταλάβουν ότι είναι απλώς μια άνευ σημασίας σχέση.

Τοξότης

Αν η φράση «Είμαι εδώ για μια καλή στιγμή, όχι για πολύ καιρό» ήταν άτομο, θα ήταν Τοξότης. Το ζώδιο με το ελεύθερο πνεύμα λατρεύει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και ποιος καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει κάποιος έναν χωρισμό από το να έχει ένα one-night stand με κάποιον που δεν θα ξαναδεί ποτέ;

Η αγάπη του Τοξότη για τα ταξίδια σημαίνει ότι δεν δεσμεύεται με ένα άτομο ή ένα μέρος για πάρα πολύ καιρό, πράγμα που σημαίνει ότι η πιθανότητα ο Τοξότης να θέλει να είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό rebound είναι αρκετά χαμηλή.

Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερο το 2023

Αιγόκερως

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που δεν θα προσκολληθεί σε ένα φλερτ, αυτό είναι ο Αιγόκερως. Αυτό συμβαίνει επειδή οι Αιγόκεροι και τα συναισθήματα δεν πάνε χέρι-χέρι, οπότε κάθε κατάσταση όπου δεν χρειάζεται να είναι ρομαντικοί για να βιώσουν την οικειότητα, είναι ιδανική για το στωικό ζώδιο της γης. Αν μη τι άλλο, ο Αιγόκερως ανησυχεί περισσότερο μήπως γατζωθείς πάνω του παρά το αντίστροφο.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.11.2023 - 16:49