Η πλανητική διέλευση που θα είναι ευεργετική για τις ερωτικές σχέσεις

11.11.2023
Η πλανητική διέλευση που θα είναι ευεργετική για τις ερωτικές σχέσεις
Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Ζυγό από τις 8 Νοεμβρίου και μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου θα μας χαρίσει ηρεμία και ισορροπία στις ερωτικές μας σχέσεις.

Η Αφροδίτη και ο Ζυγός φτιάχτηκαν ο ένας για τον άλλον. Στην πραγματικότητα, η Αφροδίτη κυβερνά δύο ζώδια: το ένα από αυτά είναι ο Ταύρος και το άλλο είναι, φυσικά, ο Ζυγός. Αλλά ενώ ο Ταύρος αναδεικνύει την πλευρά της Αφροδίτης που είναι προσανατολισμένη στο χρήμα, η Αφροδίτη στον Ζυγό έχει να κάνει με την αγάπη!

Ο συνδυασμός Αφροδίτης και Ζυγού είναι φυσικά αρμονικός. Επειδή ο Ζυγός είναι το πιο ισορροπημένο ζώδιο, η προσθήκη της συνεργατικής ενέργειας της Αφροδίτης δίνει προτεραιότητα στη δικαιοσύνη, την ευτυχία και τη γαλήνη. Ο Ζυγός δίνει μια ευάερη ατμόσφαιρα στην ήδη γλυκιά και ήρεμη φύση της Αφροδίτης, ενθαρρύνοντάς μας όλες να προσπαθήσουμε για μεγαλύτερη ειρήνη στη ζωή μας, μόνες μας και με άλλους.

Τι γίνεται όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό

Η αγάπη είναι απολύτως στον αέρα μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στο ισορροπημένο και όμορφο ζώδιο του Ζυγού! Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά την αγάπη και ο Ζυγός είναι το ζώδιο που σχετίζεται με σχέσεις ένας προς έναν. Όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό, μας χαρίζεται μια γλυκιά στιγμή γαλήνης που αναδεικνύει τις συνεργασίες και την κοινωνική μας ζωή.

6 θαυματουργές συνταγές ομορφιάς από τη μακρινή Ινδονησία

Ενώ η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό, οι σχέσεις είναι εύκολες και όμορφες παρά καυτές και δυσβάσταχτες. Ο Ζυγός είναι ειρηνοποιός και μας βοηθάει να διατηρήσουμε την αρμονία στις σχέσεις μας. Στην πραγματικότητα, είμαστε ιδιαίτερα ευγενικές και γοητευτικές όσο η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό και είναι πιο πιθανό να κρύψουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Εκείνοι που συνήθως βρίσκονται σε διαμάχες μπορούν να επωφεληθούν από ένα διάλειμμα στο δράμα κατά τη διέλευση της Αφροδίτης μέσω του Ζυγού. Σε τελική ανάλυση, η θρασύτητα ή η αγενής συμπεριφορά, σταματάνε να υπάρχουν.

Η αγάπη είναι, πάνω απ' όλα, κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Ζυγό. Είναι μια εποχή που μας υπενθυμίζεται ότι οι καλύτερες σχέσεις δεν είναι 50/50, είναι 100/100. Επειδή ο Ζυγός ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη δικαιοσύνη και την ισότητα, οι σχέσεις χωρίς ισορροπία θα τονιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Έχει ο ένας από εσάς πιο δυνατά συναισθήματα από τον άλλον; Βάζει ο ένας από εσάς περισσότερη δουλειά στη συνεργασία από τον άλλο; Αν ναι, θα γίνει πολύ αισθητό όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό. Ευτυχώς, αυτή η διέλευση μας ευλογεί επίσης με τη συνεργασία και τη χάρη να εργαστούμε μαζί για να κάνουμε θετικές αλλαγές και να ξεκινήσουμε εκ νέου.

3 βήματα για να τσεκάρεις το ιδανικό μέγεθος ενός τζιν χωρίς καν να το δοκιμάσεις

Αν και η Αφροδίτη και ο Ζυγός είναι στενά συνδεδεμένοι με την ερωτική μας ζωή, αυτός ο πλανήτης και το ζώδιο ενδιαφέρονται επίσης πολύ για την ομορφιά και το στυλ. Ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό, θέλουμε να περιβάλλουμε τον εαυτό μας με πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετες, όμορφες και φρέσκιες. Το να ξοδέψουμε κάποια χρήματα για μια στιλάτη εμφάνιση ή για μια φρέσκια διακόσμηση για το σπίτι, μπορεί να μας φέρει τώρα μια ανανεωμένη αίσθηση ευχαρίστησης και αυτοπεποίθησης.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι μια ευκαιρία για να αγαπάς με όλη σου την καρδιά. Συνεργάσου με άλλους, προσπάθησε για ηρεμία στη ζωή σου και μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτή την όμορφη διέλευση.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.11.2023 - 17:56