Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα σελήνη του Νοεμβρίου

13.11.2023
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα σελήνη του Νοεμβρίου
Η εποχή των εκλείψεων μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά έντονες αλλαγές εξακολουθούν να εμφανίζονται στον κόσμο.

Για παράδειγμα η νέα σελήνη που κορυφώνεται στις 13 Νοεμβρίου στο ισχυρό ζώδιο του Σκορπιού. Με το ζώδιο του νερού να μας δείχνει τον δρόμο προς τα πάθη μας, οι επιθυμίες της καρδιάς σου είναι πολύ εφικτές, ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Νοεμβρίου.

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του Νοεμβρίου

Ταύρος

Η νέα σελήνη πυροδοτεί την ανάγκη σου για οικειότητα, Ταύρε και μπορεί να πυροδοτήσει νέες σχέσεις. Έχεις ανοιχτό μυαλό και μην φοβάσαι να είσαι ευάλωτη με τους ανθρώπους. Όσοι κάνουν νέες σχέσεις μπορεί να νιώθουν έλξη από τον εραστή τους, οπότε πάρε τον έλεγχο! Σε τελική ανάλυση, πρόκειται για την καλλιέργεια σύνδεσης.

Λέων

Όλα δουλειά και κανένα παιχνίδι, Λέοντα; Εάν η ισορροπία δεν είναι εφικτή τελευταία, ήρθε η ώρα να σταθεροποιήσεις τα όριά σου. Αλλά μην εγκαταλείπεις εντελώς κανένα τομέα της ζωής σου - όλα συνδέονται. Οι Λέοντες είναι βέβαιο ότι θα βιώσουν αλλαγές στο σπίτι οι οποίες επηρεάζουν την καριέρα τους ή το αντίστροφο. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να εργαστείς από το σπίτι ή μια συζήτηση με τον σύντροφό σου μπορεί να πυροδοτήσει μια ιδέα στη δουλειά.

Σκορπιός

Με τη νέα σελήνη να περιστρέφεται γύρω από το ζώδιό σου, ήρθε η ώρα για μια ολοκληρωτική μεταμόρφωση. Κάνε απολογισμό όλων των πτυχών της ζωής σου, απόρριψε παλιές πεποιθήσεις και βάλε σε κίνηση νέα σχέδια.

Οτιδήποτε ξεκινάει τώρα, ο Σκορπιός έχει την ευκαιρία να το απογειώσει κάτω από αυτή τη συναρπαστική νέα σελήνη.

Ποια θα είναι η τυχερή ημέρα κάθε ζωδίου τον Νοέμβριο

Υδροχόος

Η νέα σελήνη κεντρίζει το ενδιαφέρον για τη δημόσια ζωή σου, Υδροχόε και μπορεί να νιώσεις επιπλέον πίεση με όλα αυτά τα μάτια στραμμένα πάνω σου. Αλλά να έχεις εμπιστοσύνη και να είσαι τολμηρή στην επιδίωξή σου στη δουλειά! Η καριέρα σου πρόκειται να αποκτήσει μεγάλη λάμψη, ειδικά αφού ο ισχυρός Πλούτωνας πρόκειται να εισέλθει στο ζώδιό σου τον Μάρτιο του 2024.

Δεδομένου ότι αυτή η νέα σελήνη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αυτή θα είναι η αρχή μιας μακράς ιστορίας που αναπτύσσεται στη σφαίρα της καριέρας σου.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.11.2023 - 13:44