Νέα σελήνη Νοεμβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

14.11.2023
Νέα σελήνη Νοεμβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Βρισκόμαστε στα δύο τελευταία νέα φεγγάρια της χρονιάς και είναι κάτι πολύ σημαντικό εάν θέλεις να επιτύχεις σημαντικούς στόχους.

Στις 13 Νοεμβρίου η νέα σελήνη μεταβαίνει στον έντονο Σκορπιό, δίνοντάς μας τη δύναμη να αναλάβουμε την ευθύνη και να αφήσουμε τα πάθη μας να δείξουν τον δρόμο κάτι που θα επηρεάσει λιγότερο τα 3 παρακάτω ζώδια.

Νέα σελήνη Νοεμβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

Καρκίνος

Δημιουργικοί σπινθήρες πετάνε για εσένα, γι' αυτό επωφελήσου πλήρως από αυτήν την υποστηρικτική νέα σελήνη! Οι Καρκίνοι θα κολυμπούν σαν ψάρια σε μια λίμνη, εκμεταλλευόμενοι τη σεληνιακή ενέργεια, βγαίνοντας ραντεβού και διασκεδάζοντας με φίλους. Είτε συναντάς νέους φίλους μέσω μια εφαρμογής του διαδικτύου είτε διοργανώνεις μια βραδιά κρασιού και ζωγραφικής, αυτή η νέα σελήνη είναι ώριμη για ευχαρίστηση και χαρά.

Αιγόκερως

Η φιλία είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή τη στιγμή, Αιγόκερε, αφού ο Πλούτωνας (ο κυρίαρχος πλανήτης του Σκορπιού που επιβλέπει τη μεταμόρφωση, τον θάνατο και το υποσυνείδητο) ολοκληρώνει την 15ετή τροχιά του στο ζώδιό σου. Αυτή η μετάβαση μπορεί να γίνει έντονη, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης, θα νιώσεις με ευχαρίστηση ότι υποστηρίζεσαι από τους ανθρώπους γύρω σου. Θα μπορούσαν επίσης να προκύψουν νέες φιλίες και συνεργασίες. Να έχεις το μάτι ανοιχτό για ευκαιρίες.

Ιχθύες

Η ικανότητά σου να αλλάζεις σχήμα θα σου φανεί χρήσιμη καθώς αυτή η έντονη νέα σελήνη πιέζει για αλλαγή. Οι Ιχθύες θα μπορούσαν να αισθάνονται ότι οι παλιοί τρόποι σκέψης έχουν απογυμνωθεί. Μην πανικοβάλλεσαι. Αντίθετα, αυτές οι ξεπερασμένες απόψεις και πεποιθήσεις διαλύονται λόγω της θετικής όψης που σχηματίζει αυτή η νέα σελήνη με τον Ποσειδώνα, που βρίσκεται στους Ιχθύες. Να θυμάσαι ότι η αλλαγή γνώμης δεν είναι απλώς εντάξει – είναι συχνά σημάδι ουσιαστικής ανάπτυξης.Τελευταία τροποποίηση στις 14.11.2023 - 11:53