Αυτά είναι τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του Νοεμβρίου

03.11.2023
Αυτά είναι τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του Νοεμβρίου
Η πλανητική δραστηριότητα του Νοεμβρίου φέρνει βάθος, ένταση και μερικές εκπληκτικές προσωπικές ανατροπές, οπότε σίγουρα θα θέλεις να είσαι ενήμερη για τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του μήνα.

Ο Ανάδρομος Κρόνος τελείωσε

Ο μήνας ξεκινά με ένα ακόμη ανάδρομο να φτάνει στο τέλος του. Αυτή τη φορά, είναι ο πλανήτης της ευθύνης ο Κρόνος, ο οποίος στις 4 Νοεμβρίου σταθμεύει απευθείας στο ζώδιο των Ιχθύων. Από τότε που ο Κρόνος μπήκε στους Ιχθείς τον Μάρτιο, όλα τα ζώδια έχουν μάθει σημαντικά μαθήματα για την ωριμότητα, την πνευματική ανάπτυξη, και τα προσωπικά όρια.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό και φωτίζει τις σχέσεις

Στις 8 Νοεμβρίου, η ερωτική Αφροδίτη εισέρχεται στον διπλωματικό και προσανατολισμένο σε συνεργασίες Ζυγό - ένα από τα ζώδια που ελέγχει. Μετά από έναν μήνα στην αναλυτική και επιλεκτική Παρθένο, θα είναι ανακούφιση να έχεις τον πλανήτη της αγάπης και του ρομαντισμού σε ένα ζώδιο που ταιριάζει περισσότερο στην ατμόσφαιρα που αναζητά την αρμονία. Αυτή η διέλευση βοηθά τους ανθρώπους να προσεγγίσουν τις σχέσεις με περισσότερη διπλωματία και γλυκύτητα, επομένως είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκαθαρίσεις οποιοδήποτε διαπροσωπικό δράμα που δημιουργούσε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εποχής των εκλείψεων ή να κάνεις έναν ειρηνικό συμβιβασμό προς έναν κοινό στόχο.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και προκαλεί συζητήσεις

Στις 10 Νοεμβρίου ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη, δίνοντας σε όλους μια κρυφή προεπισκόπηση της εποχής του Τοξότη που θα έρθει σύντομα. Με τον ομιλητικό Ερμή στη σφαίρα αυτού του ζωδίου της φωτιάς, μπορεί να νιώσεις έμπνευση για να αγκαλιάσεις μια πιο κοσμική νοοτροπία, να είσαι πιο εκκεντρική και πιο αυθόρμητη στον τρόπο επικοινωνίας σου ή να ξεκινήσεις κάποιες φιλοσοφικές συζητήσεις με τους φίλους σου.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Ο ζωηρός πλανήτης Άρης ταξιδεύει χέρι-χέρι με τον ήλιο μέσω του Σκορπιού σε όλο τον μήνα και συνδέεται με διάφορους πλανήτες σε μια σειρά από πανομοιότυπες όψεις. Αλλά αυτή η πλανητική συνεργασία αγγίζει πραγματικά το ζενίθ της στα μέσα του μήνα, ξεκινώντας με τη νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου και φέρνοντας έντονα συναισθήματα και συγκλονιστικά μυστικά στην επιφάνεια.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Η ενέργεια του Τοξότη

Οι κοσμικές δονήσεις αλλάζουν καθώς ο ήλιος μπαίνει στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου, προαναγγέλλοντας την έναρξη της εποχής του Τοξότη. Δύο μέρες αργότερα, στις 24 Νοεμβρίου, ο πλανήτης της δράσης Άρης ενώνεται με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Τοξότη.

Πανσέληνος στο τέλος του μήνα

Ο μήνας ολοκληρώνεται με μια πανσέληνο στο περίεργο ζώδιο του αέρα, τον Δίδυμο, στις 27 Νοεμβρίου, κάτι που δίνει σε όλα τα ζώδια την ευκαιρία να πουν τη γνώμη τους και να απελευθερώσουν οτιδήποτε τα εμποδίζει να αισθάνονται ελεύθερα. Αυτό το φεγγάρι έρχεται αντιμέτωπο με τον Άρη, κάτι που μας οδηγεί να στηρίξουμε τις ιδέες μας και να αδράξουμε την ορμή της πανσελήνου.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.11.2023 - 08:39