Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

31.10.2023
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Για να δούμε τι θα φέρει ο τρίτος και τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου.

Το πρώτο και πιο αξιοσημείωτο στοιχείο του Νοεμβρίου είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα περνά κάτω από τον Ήλιο του Σκορπιού και ο Σκορπιός συνδέεται με την αγάπη, το πάθος, τη δύναμη και την πνευματικότητα. Εάν η αγάπη είναι αυτό που θέλουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν του Σκορπιού, πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο υπομονετικές γιατί θα δοκιμαστούμε.

Ωστόσο ο Νοέμβριος φέρνει τύχη στην αγάπη και αν ανήκεις σε ένα από τα τρία παρακάτω ζώδια, θα έχεις ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα.

Το απόλυτο trend oμορφιάς του φθινοπώρου: Νύχια σε καρό σχέδια

Ταύρος

Εσύ και ο σύντροφός σου πορεύεστε μαζί και τώρα που είναι Νοέμβριος, αισθάνεσαι τόσο ασφαλής και εμπιστεύεσαι αυτό το άτομο με το οποίο ξέρεις ότι θα προχωρήσεις μαζί του ομαλά την επόμενη χρονιά. Δεν ήσουν πάντα άνθρωπος που δείχνεις εμπιστοσύνη, αλλά το ένστικτό σου σου λέει να το κάνεις και τον Νοέμβριο εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. Ίσως εσείς οι δύο έχετε μπει στην πνευματική πλευρά της σχέσης σας.

Λέων

Σου αρέσει η ενέργεια του Σκορπιού καθώς φαίνεται να μιμείται αυτό που αισθάνεσαι όταν γίνεσαι έντονη και θα δώσεις μεγάλο μέρος αυτής της έντασης στην αγάπη που νιώθεις για το άτομο με το οποίο είσαι μαζί. Με τον Τοξότη να έρχεται σύντομα, θα είσαι σε θέση να παραθέσεις όλο αυτό το πάθος, έχοντας συγκεκριμένο στόχο. Αυτό σημαίνει ότι η ρομαντική σχέση στην οποία βρίσκεσαι τώρα, έχει νόημα για εσένα και μπορείς να τη δεις ως κάτι που διαρκεί.

8 χρώματα μαλλιών που θα γίνουν φθινοπωρινά trends για να διαλέξεις ποιο θα δοκιμάσεις

Παρθένος

Έχεις έρθει σε μια φάση όπου το άτομο με το οποίο είσαι έχει γίνει τελικά το άτομο που αποδέχεσαι. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται δεδομένο, δεν ήταν πάντα έτσι για εσένα, αλλά καθώς ο Νοέμβριος μπαίνει δυνατά, έχεις και εσύ κάποια πολύ δυνατά συναισθήματα και πάνω απ' όλα, θέλεις πολύ βαθιά να κατανοήσεις την ίδια τη ζωή.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.10.2023 - 15:43