Ιδανικοί προορισμοί της Βόρειας Αμερικής ανάλογα με το ζώδιό σας

06.11.2023
Ιδανικοί προορισμοί της Βόρειας Αμερικής ανάλογα με το ζώδιό σας
Η αναζήτηση απαντήσεων στα αστέρια είναι μια πανάρχαια πρακτική που χρονολογείται από τις απαρχές του ανθρώπινου πολιτισμού και απαντάται με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη.


Ωστόσο, η αστρολογία και η μελέτη του ωροσκοπίου παραμένουν εξαιρετικά δημοφιλείς αφού και ο σύγχρονος άνθρωπος στρέφει συχνά το βλέμμα του στον ουρανό για ενθάρρυνση και καθοδήγηση.

Μια πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Βερολίνου υποστηρίζει πως η ενασχόληση με τα άστρα όχι μόνο συνδέει τον άνθρωπο με το σύμπαν δίνοντας νόημα και ουσία στην ύπαρξη αλλά, ταυτόχρονα, ικανοποιεί την ανάγκη να νιώθουμε ότι μπορούμε να προβλέψουμε και να επηρεάσουμε το μέλλον μας.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή πλατφόρμα SpareRoom, τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου μπορεί να υποδείξουν και ποια είναι η ιδανική πόλη στη Βόρεια Αμερική για εκείνο ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του. Ρίξτε μια ματιά στα συμπεράσματά τους και ποιος ξέρει; Ίσως βρείτε την πόλη που σας ταιριάζει!

Δίδυμος – Βοστώνη

Φύσει περίεργοι, κουλτουριάρηδες και ασυμβίβαστοι, οι Δίδυμοι αγαπούν τη διαφορετικότητα, τις αλλαγές και το να ανακαλύπτουν διαρκώς καινούρια πράγματα.

Τι μπορεί να συγκινήσει περισσότερο ένα τέτοιο ελεύθερο πνεύμα από μια πόλη όπως η Βοστώνη, η οποία ελκύει κάθε λογής καλλιτέχνες στους δρόμους και τα συναρπαστικά φεστιβάλ της;

Με διαδρομή που συνδέει σημαντικά ιστορικά μνημεία της πόλης και αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο της στην Αμερικανική Επανάσταση, το Μονοπάτι της Ελευθερίας είναι από μόνο του ένα σύμβολο αλλαγής και συνεχούς αναζήτησης που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά όσων μοιράζονται τις ίδιες αξίες. Ποιος Δίδυμος δεν θα ήθελε να ζει σε αυτή την πόλη;

Κριός – Λας Βέγκας

Στο Λας Βέγκας χτυπάει η καρδιά των τυχερών παιχνιδιών, με τα φύλλα της τράπουλας να μοιράζονται συνεχώς και τους τροχούς της ρουλέτας να περιστρέφονται 24 ώρες το 24ωρο.

Αν και αυτή η διαρκής περιπέτεια, με τους παλμούς να χτυπάνε κόκκινο και τις αμέτρητες δυνατότητες που ξεδιπλώνονται ακατάπαυστα μπορεί εύκολα να περάσει στο άλλο άκρο και να οδηγήσει τους παρορμητικούς Κριούς στα επικίνδυνα μονοπάτια του εθισμού στον τζόγο, το Λας Βέγκας έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στην ανήσυχη φύση τους.

Με μια μουσική σκηνή που θα συγκινήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και την έρημο Μοχάβι με την Κοιλάδα του Θανάτου σε απόσταση αναπνοής, το Λας Βέγκας θα μιλήσει κατευθείαν στις καρδιές των ανήσυχων Κριών και θα ανοίξει δρόμους περιπέτειας που καν έχουν σκεφτεί.

Λέων – Λος Άντζελες

Τα Λιοντάρια αγαπούν να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής και να απολαμβάνουν τον θαυμασμό των άλλων. Και ποια πόλη μπορεί να καυχηθεί ότι προσφέρει μεγαλύτερη παρέλαση διασημοτήτων από το Λος Άντζελες;

Από την Oprah Winfrey μέχρι τη Jennifer Aniston και τον Ben Affleck, το Λος Άντζελες αποτελεί τόπο κατοικίας του διεθνούς τζετ σετ, των αγαπημένων των paparazzi και όλων όσο θαυμάζουμε στη μικρή ή μεγάλη οθόνη.

Η «καυτή» και γεμάτη πάθος προσωπικότητα του άρχοντα του ζωδιακού κύκλου θα ταιριάξει γάντι στις ηλιόλουστες παραλίες και τη διάχυτη πολυτέλεια της πόλης των αγγέλων.

Παρθένος – Μαϊάμι

Το ζώδιο της ομορφιάς, της κομψότητας και του εκλεπτυσμένου γούστου δύσκολα θα βρει ένα μέρος πιο ερωτεύσιμο από τη μαγευτική πόλη της Φλόριντα και την αιώνια λιακάδα της.

Με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση κτιρίων art deco στον κόσμο, τις πολύχρωμες γειτονιές, τις ατέλειωτες παραλίες και τη δεύτερη μεγαλύτερη ισπανόφωνη κοινότητα της Αμερικής να ορθώνονται απέναντι στους μεταλλικούς ουρανοξύστες και το εύρωστο οικονομικό κέντρο της πόλης, είναι μια πόλη που συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο με τρόπο αφοπλιστικό.

Στο Μαϊάμι οι Παρθένοι θα βρουν την ομορφιά που τόσο αγαπούν με φόντο τοπία που κόβουν την ανάσα.

Τοξότης – Νέα Υόρκη

Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και κατά πολλούς η πολιτιστική πρωτεύουσα του κόσμου έχει πάντα κάτι να προσφέρει στους περίεργους, φιλομαθείς και γεμάτους ακαδημαϊκές αναζητήσεις Τοξότες.

Με άπειρες θεατρικές παραστάσεις και μερικές από τις πιο πρωτοποριακές παραγωγές στον κόσμο, μουσεία στα οποία χτυπάει η καρδιά της μοντέρνας τέχνης, υπέροχα πάρκα και πολυπολιτισμικότητα που ανοίγει νέους ορίζοντες, η Νέα Υόρκη είναι η ιδανική πόλη για όσους αναζητούν διαρκώς νέα ερεθίσματα και συγκινήσεις.

Και, βέβαια, είναι ο γαστρονομικός παράδεισος για κάθε budget και ουρανίσκο. Τα καλύτερα burger της πόλης σιγοψήνονται σε γνωστά και νέα στέκια και δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο.

Ένας αστικός μύθος λέει ότι όποιος μετακομίζει στη Νέα Υόρκη δεν βρίσκει κανένα λόγο να ξαναφύγει από εκεί. Μάλλον κάποιος Τοξότης τον κυκλοφόρησε!

Ιχθύς – Πόρτλαντ

Σε αντίθεση με τους λάτρεις της περιπέτειας, τα ψαράκια του ζωδιακού κύκλου αγαπούν την ήσυχη ζωή, τη γαλήνη και την ευγένεια του υγρού στοιχείου.

Το Πόρτλαντ δεν είναι η θορυβώδης μεγαλούπολη, με το συνεχές βουητό και τους ανθρώπους που τρέχουν πάνω κάτω. Είναι μια πόλη-καταφύγιο για ατελείωτες περιηγήσεις σε βιβλιοπωλεία, χαλαρούς καφέδες και βόλτες δίπλα στη θάλασσα με το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Είναι η πόλη για όσους αγαπούν τη ζεστασιά του σπιτιού και δεν το χρησιμοποιούν μόνο για ένα γρήγορο ντουζ και ύπνο.

Είναι, τελικά, μια εναλλακτική πρόταση για έναν τρόπο ζωής με πιο αργούς ρυθμούς, για όσους που θέλουν χρόνο και χώρο για τον εαυτό τους. Τέλεια, δηλαδή, για τους ιχθύες!

Τελευταία τροποποίηση στις 06.11.2023 - 14:03