Πανσέληνος του Κυνηγού: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

28.10.2023
Πανσέληνος του Κυνηγού: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Η πανσέληνος ανατέλλει στον ανθεκτικό Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου και τα αστέρια επιφυλάσσουν ένα μικρό χάος για το μεγαλύτερο μέρος του ζωδιακού κύκλου.

Αυτή η σελήνη είναι γνωστή ως η Σελήνη του Κυνηγού και έχει και μια διπλή σημασία ως σεληνιακή έκλειψη, ολοκληρώνοντας την εποχή των εκλείψεων για το 2023. Μερικοί θα αισθανθούν έντονα την επίδραση αυτού του σεληνιακού γεγονότος, ωστόσο τρία τυχερά ζώδια θα αποφύγουν το μεγαλύτερο μέρος του σεληνιακού δράματος και θα βρουν αφθονία τόσο στα οικονομικά τους όσο και στην αυτοεκτίμησή τους.

Πανσέληνος του Κυνηγού: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Καρκίνος

Ποιος χρειάζεται το δράμα όταν έχεις μια σταθερή ομάδα υποστήριξης, Καρκίνε; Ακόμη και με τις αλλαγές που γίνονται, υπάρχει δύναμη στους αριθμούς. Μένοντας πιστή στις σχέσεις σου θα σε βοηθήσει να επιμείνεις για να πετύχεις. Ενώ μια φιλία μπορεί να δείξει σημάδια άγχους ή αλλαγής, θα είσαι σε θέση αυτή τη στιγμή να προσαρμοστείς με μια βαθιά αίσθηση πνευματικότητας.

Παρθένος

Νιώθεις την έλξη της περιπλάνησης, Παρθένε; Θα μπορούσες να αδράξεις την ευκαιρία να ζήσεις όλες τις απολαύσεις που έχει να προσφέρει η ζωή με τη μορφή ενός ταξιδιού, μιας νέας φιλίας, ακόμη και μιας νέας σχέσης. Αυτό θα μπορούσε επίσης να μοιάζει με μικρότερες αλλαγές που σχετίζονται με την εμφάνισή σου, όπως το κούρεμα ή η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου.

Τα αστρολογικά γεγονότα του Οκτωβρίου φέρνουν νέα ξεκινήματα

Ιχθύες

Έχεις πολλά στο μυαλό σου, Ιχθύ, και αυτή η μοναδική στιγμή σου δίνει το σθένος να πεις την αλήθεια σου ακόμα κι αν είσαι μόνη σου. Μια μαγική στιγμή θα μπορούσε να συμβεί για εσένα με τη μορφή θετικών ειδήσεων και θα μπορούσε να είναι αποκαλυπτική. Η Σελήνη του Κυνηγού θα σε βοηθήσει να γεφυρώσεις τις δημιουργικές σου ιδέες με απτές έννοιες.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2023 - 17:23