Πανσέληνος του Κυνηγού: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

26.10.2023
Πανσέληνος του Κυνηγού: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Η εποχή της έκλειψης τείνει να είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ωστόσο, όταν συμβαίνει κατά τη διάρκεια της σεζόν του Σκορπιού, οι εκπλήξεις δεν είναι πάντα θετικές.

Και καθώς ξετυλίγεται η μερική έκλειψη Σελήνης που συνδυάζεται με την πανσέληνο του Κυνηγού στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου, όλοι θα κληθούν να αναγνωρίσουν αυτό που άθελά τους έχουν στερηθεί τον τελευταίο καιρό και ειδικά τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την τελευταία έκλειψη του έτους.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Οκτώβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Ταύρος

Στις 28 Οκτωβρίου, η σεληνιακή έκλειψη θα φωτίσει τον πρώτο Οίκο της αυτοέκφρασης σου, φέρνοντας τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες στο προσκήνιο της επίγνωσής σου. Πώς μπορείς να ζήσεις μια πιο ικανοποιητική και πλήρη ζωή, Ταύρε; Μπορεί να διαπιστώσεις ότι απαιτείται να αποσυνδεθείς από σχέσεις ή συνδέσεις που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο, την έλλειψη ή την ανεπάρκεια.

Λέων

Καθώς η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο ξεδιπλώνεται, θα φωτιστεί η επιθυμία σου για αυξημένη σταθερότητα και ικανοποίηση στο επάγγελμά σου. Μπορεί να κερδίσεις ξαφνική αναγνώριση στην καριέρα σου ή να κάνεις σημαντικές αλλαγές που υποστηρίζουν την ανάγκη σου για συνεχή επιτυχία στο επάγγελμά σου.

Τι δείχνει ο μήνας που γεννήθηκες για την προσωπικότητα και την υγεία σου, σύμφωνα με την επιστήμη

Σκορπιός

Στις 28 Οκτωβρίου, η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο ρίχνει φως στις ρομαντικές σου σχέσεις, ζητώντας να δώσεις βάρος στις αξιόπιστες και υποστηρικτικές συνδέσεις που έχεις αναπτύξει μέχρι τώρα. Ενώ έχεις την τάση να κινείσαι με προσοχή, αυτή η έκλειψη σε ενθαρρύνει να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου και την αγκαλιά εκείνων που σου προσφέρουν άφθονη άνεση και ικανοποίηση.

Υδροχόος

Αυτό το μήνα, θα εστιάσεις τις προσπάθειές σου στο να επιδοθείς στις ανέσεις που έχει να προσφέρει το σπίτι και η οικιακή σου ζωή. Αν και μπορεί να μην αισθάνεσαι ιδιαίτερα κοινωνική σήμερα, θα απολαύσεις την ιδιωτικότητα του σπιτιού σου. Μπορεί επίσης να σκεφτείς το πώς μπορείς να αυξήσεις την ικανοποίηση που σου προσφέρει ο φυσικός σου βιότοπος, καθώς αυτή η έκλειψη εκτυλίσσεται στον τέταρτο Οίκο σου.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2023 - 09:13