Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται τους λάθος ανθρώπους

23.10.2023
Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται τους λάθος ανθρώπους
Δεν είναι εύκολο να εμποδίσεις την επιθυμία της καρδιάς. Για μερικά ζώδια, αυτό μπορεί να είναι τεράστιο πρόβλημα, επειδή η καρδιά και το μυαλό τους δεν φαίνεται ποτέ να ευθυγραμμίζονται.

Συνεχίζουν να ερωτεύονται ανθρώπους που σαφώς δεν τους ταιριάζουν, είτε επειδή παρασύρονται είτε επειδή θέλουν διαφορετικούς τύπους μέλλοντος για τον εαυτό τους. Παρακάτω θα δεις αν ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που πάντα ερωτεύονται τους ανθρώπους που δεν πρέπει:

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν το δράμα στη ζωή τους

Ζυγός

Ερωτεύεσαι πάντα ανθρώπους που δεν θα έπρεπε επειδή εστιάζεις στις δυνατότητές τους. Το μόνο που βλέπεις είναι το πόσο καλός σύντροφος θα μπορούσε να γίνει αν καταβάλει προσπάθεια και φτάσει στα πρότυπα σου, αλλά δεν βλέπεις το άτομο που βρίσκεται στην πραγματικότητα μπροστά σου. Κρεμιέσαι από μια εξιδανικευμένη εκδοχή του που δεν υπάρχει καν και πείθεις τον εαυτό σου ότι είναι το τέλειο άτομο για σένα.

Κριός

Πάντα ερωτεύεσαι ανθρώπους που δεν θα έπρεπε, γιατί ο πειρασμός, σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου. Η παρορμητική σου φύση σε δυσκολεύει να συγκρατηθείς όταν νιώθεις ένα δυνατό συναίσθημα, όπως η λαγνεία ή η αγάπη. Καταλήγεις να φλερτάρεις με άτομα που δεν θα έπρεπε, επειδή το στόμα σου ανοίγει πριν προλάβει ο εγκέφαλός σου να σε προειδοποιήσει να κάνεις μια παύση και να το σκεφτείς δύο φορές.

5 ψυχολογικά τρικ για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους

Ιχθύες

Πάντα ερωτεύεσαι ανθρώπους που δεν πρέπει γιατί αφήνεις την καρδιά σου να σε οδηγήσει. Δεν πρόκειται να σταματήσεις και να αναλύσεις τα συναισθήματά σου γιατί θα προτιμούσες να απολαύσεις τη στιγμή με αυτό το άλλο άτομο όσο διαρκεί. Ακόμη και όταν εντοπίζεις μερικά προειδοποιητικά σημάδια, τείνεις να τα αγνοείς όσο καλύτερα μπορείς, επειδή καταλαβαίνεις ότι η πραγματική αγάπη είναι γεμάτη περιπέτειες.

Δίδυμοι

Ερωτεύεσαι πάντα ανθρώπους που δεν θα έπρεπε γιατί θέλεις να ζήσεις αυτή τη ζωή στο έπακρο – και αυτό σημαίνει να κάνεις τα δικά σου λάθη. Δεν θέλεις να σου λένε οι άλλοι τι να κάνεις στον κόσμο των γνωριμιών. Όταν οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας σου σε προειδοποιούν για κάποιον, μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και στην πραγματικότητα να σε κάνει να θέλεις περισσότερο αυτό το άτομο, ώστε να αποδείξεις στους άλλους ότι κάνουν λάθος.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2023 - 15:19