Έκλειψη Ηλίου του Οκτωβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν  στις αισθηματικές σχέσεις τους

13.10.2023
Έκλειψη Ηλίου του Οκτωβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν  στις αισθηματικές σχέσεις τους
O ήλιος ταξιδεύει μέσω του Ζυγού και η αρμονική, προσανατολισμένη στη συνεργασία ενέργεια που φέρνει, θα φτάσει στο μέγιστο κατά την επερχόμενη δακτυλιοειδή έκλειψη ηλίου στις 14 Οκτωβρίου.

Έτσι, αν τα πράγματα δεν είναι καλά αυτόν τον καιρό ανάμεσα σε εσένα και ένα άλλο άτομο, περίμενε μια αλλαγή, ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα 4 παρακάτω ζώδια.

Κριός

Στις 14 Οκτωβρίου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον έβδομο Οίκο των σχέσεών σου, φέρνοντας δυνατές αλλαγές στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν και συνήθως είσαι λάτρης των single εμφανίσεων, αυτή η έκλειψη θα ενισχύσει την επιθυμία σου για ισορροπημένες, αμοιβαίες συνδέσεις. Αυτή η ηλιακή έκλειψη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας ισχυρής νέας σύνδεσης ή να σηματοδοτήσει το τέλος μιας δυναμικής ανάμεσα σε εσένα και ένα άλλο άτομο.

Η έκλειψη Ηλίου που έρχεται στις 14

Καρκίνος

Καθώς η ηλιακή έκλειψη του Ζυγού ξετυλίγεται, θα αναζητήσεις περισσότερη ισορροπία στις οικιακές και οικογενειακές σου υποθέσεις. Είσαι κάποια που δίνει προτεραιότητα σε μια ικανοποιητική ζωή πίσω από κλειστές πόρτες, Καρκίνε, και αυτή την ημέρα, θα βρεθείς αντιμέτωπη με μνημειώδη νέα ξεκινήματα που υποστηρίζουν ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια νέα συνθήκη διαβίωσης ή μια αλλαγή στη σχέση σου με έναν συγκάτοικο ή μέλος της οικογένειας.

Ζυγός

Αυτή η έκλειψη αφορά εσένα, Ζυγέ, αλλά επειδή είσαι η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού κύκλου, θα τονιστεί επίσης ο τρόπος με τον οποίο σχετίζεσαι και συνδέεσαι με τους άλλους. Καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στον πρώτο σου Οίκο, θα επανεκτιμήσεις το πώς εμφανίζεσαι στον κόσμο, ενώ θα λάβεις υπόψη επίσης πώς γίνεται αποδεκτή από τους άλλους, αυτή η νέα και βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σου.

Τι δείχνει ο μήνας που γεννήθηκες για την προσωπικότητα και την υγεία σου, σύμφωνα με την επιστήμη

Αιγόκερως

Στις 14 Οκτωβρίου, η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό θα φέρει ισχυρά νέα ξεκινήματα στην αισθηματική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Αυτή τη μέρα, θα αναζητήσεις περισσότερη ισορροπία στη δουλειά σου, καθιστώντας αυτή ως μια κατάλληλη στιγμή για να μοιράσεις τα καθήκοντά σου με έναν υποστηρικτικό συνάδελφο. Ως προσανατολισμένο στο στόχο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορείς να τα καταφέρεις και μόνη σου, αλλά καθώς θα συμβεί η έκλειψη, θα είσαι πιο διατεθειμένη να συνεργαστείς με ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να πετύχεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Ανάλογη εμπιστοσύνη θα πρέπει να δείξεις και στις αισθηματικές σου σχέσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.10.2023 - 09:28