Τα 3 ζώδια που λατρεύουν το δράμα στη ζωή τους

29.01.2023
Τα 3 ζώδια που λατρεύουν το δράμα στη ζωή τους
Το δράμα, με την έννοια της υπερβολής στις αντιδράσεις, είναι ένα θέμα που σηκώνει πολλή συζήτηση, αλλά μερικά ζώδια δείχνουν να το απολαμβάνουν αρκετά. Για μερικούς ανθρώπους που ανήκουν στα τρία παρακάτω ζώδια μάλιστα, είναι ένα στοιχείο που μπορεί να τους κάνει να τραβήξουν την προσοχή, με όλους τους σωστούς τρόπους (ως μεγάλες προσωπικότητες που χρησιμοποιούν το χάρισμά τους για καλούς σκοπούς) ή για όλους τους λάθος τρόπους (ως σπαστικοί άνθρωποι που κάνουν άνω-κάτω ολόκληρες παρέες φίλων με περιττές συγκρούσεις).

Λέων

Ο Λέων είναι αναμφίβολα το πιο δραματικό ζώδιο και δεν νομίζουμε ότι υπάρχει αντίρρηση. Οι Λέοντες έχουν προσωπικότητες που γεμίζουν ολόκληρες αίθουσες, έτσι τους αρέσει να έχουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Ακόμα κι αν δεν είσαι επιρρεπής στην κοινωνικοποίηση (που, ας το παραδεχτούμε, είναι οι περισσότεροι Λέοντες) είναι πιθανό να τραβάς την προσοχή μέσω του στιλ, της προσωπικότητας ή του συνολικού τρόπου ζωής σου.

Μερικές φορές, εάν δεν αισθάνεσαι δυνατή, μπορεί να σπείρεις κοινωνική διχόνοια για να κάνεις τους ανθρώπους να σε προσέξουν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν αρκετά κακή φήμη. Ναι, μερικοί Σκορπιοί μπορεί να είναι σκoτεινοί και επιθετικοί, αλλά οι περισσότεροι από εσάς είστε ευγενικοί και καλά ευπροσάρμοστοι άνθρωποι. Περίπου. Το στερεότυπο που ισχύει όμως είναι ότι οι Σκορπιοί είναι απίστευτα δραματικοί.

Οι Σκορπιοί είναι ζώδιο του νερού, επομένως είναι στη φύση τους να έχουν βαθιά συναισθήματα (που συχνά οδηγούν σε άφθονες και περιπετειώδεις σεξουαλικές σχέσεις). Αλλά συχνά ενεργούν δραματικά για να το νιώσουν περισσότερο, κάτι που δεν είναι υγιές.

Ιχθείς

Ιχθύ, είσαι εξίσου δραματική με τον Σκορπιό. Είσαι ένα από τα αδέλφια του ως ζώδιο του νερού, οπότε έχεις μερικά από τα πιο έντονα συναισθήματα στον ζωδιακό κύκλο. Οι φίλοι σου συχνά σε περιγράφουν ως πράο και εύκολο άνθρωπο, αλλά στην πραγματικότητα, είσαι άγρια. Τα συναισθήματά σου αλλάζουν με το παραμικρό και το παίζεις θύμα όταν αισθάνεσαι αδυναμία (ακόμα κι αν φταις).

Αξιολόγησε τις πράξεις σου με ειλικρίνεια και διοχέτευσε την ενέργεια του ζωδίου σου για να σε επαναφέρει στα ίσα σου.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.01.2023 - 15:22