Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας 

01.11.2023
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας 
Ο μήνας Νοέμβριος κυβερνάται από τον Σκορπιό και ολοκληρώνεται από τον Τοξότη, οπότε γνωρίζουμε ότι ο μήνας θα είναι έντονος. Και ειδικά για τα 3 παρακάτω ζώδια μπορεί να είναι και ιδιαίτερα δύσκολος.

Δίδυμοι

Η συμπεριφορά σου είναι το πρόβλημά σου για τον Νοέμβριο. Έχεις στο μυαλό σου ότι όλα θα πρέπει να κυλήσουν ομαλά για τη συνέχεια, καθώς είναι το τέλος του χρόνου. Αυτό που κάνει τη «συμπεριφορά» σου το πρόβλημα είναι ότι η ενέργεια του Σκορπιού είναι αυτή που σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι ειδική σε όλα όσα κάνεις. Πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες κόντρες στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Καρκίνος

Σίγουρα δεν νιώθεις ότι έχεις καταφέρει να πετύχεις το επίπεδο του μεγαλείου με το οποίο ξεκινήσες στην αρχή της χρονιάς. Αν και αυτή μπορεί να είναι η προσωπική σου απογοήτευση, μπορεί να κάνεις μια αυτοκριτική τον Νοέμβριο. Δεν είναι ότι δεν έχεις δημιουργήσει τη ζωή που θα ήθελες, αλλά δεν αισθάνεσαι ικανοποιημένη, πράγμα που σε ενοχλεί.

Τοξότης

Είχες μεγάλες ελπίδες για τον Νοέμβριο και ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζες, έχεις αναπτύξει αυτό το νέο και περίεργο είδος ανυπομονησίας και σε εμποδίζει σοβαρά. Νιώθεις αγχωμένη τόσο πολύ για τον χρόνο που περνάει και πρέπει να καθησυχάζεις συνεχώς τον εαυτό σου. Πρέπει λοιπόν να κάνεις λίγο πίσω από αυτό το νέο, τρελό επίπεδο άγχους.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.11.2023 - 10:49