Ο Κρόνος δεν είναι πια ανάδρομος και θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

06.11.2023
Ο Κρόνος δεν είναι πια ανάδρομος και θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
Μετά από σχεδόν τεσσεράμισι μήνες, ο πλανήτης της φιλοδοξίας και της εξουσίας, ο Κρόνος, τελείωσε επιτέλους το ανάδρομο ταξίδι του στις 4 Νοεμβρίου. Τι, ακριβώς, σημαίνει αυτό;

Ο ανάδρομος Κρόνος ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου στο μεταβλητό ζώδιο του νερού, των Ιχθύων, επιτρέποντάς μας να οραματιστούμε ξανά τους στόχους μας. Το τέλος της ανάδρομης πορείας, μας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Η περιστροφή του Κρόνου προς τα πίσω, που συμβαίνει για λίγο περισσότερο από το 25% του έτους, μειώνει τις αυστηρές επιπτώσεις που έχει αυτός ο πλανήτης σε εμάς.

Τώρα που ο Κρόνος αρχίζει την κανονική του πορεία, θα έχουμε κίνητρο να αναβαθμίσουμε τη ζωή μας και να πάρουμε τον έλεγχο όλων των θεμάτων. Δεν υπάρχει πλέον χαλάρωση όσον αφορά την εργασία και την έγκαιρη εκτέλεση των εργασιών.

Καθώς τελειώνει ο ανάδρομος Κρόνος, θα μας πάει πίσω στον Μάρτιο. Μπορείς να θυμηθείς τι γινόταν τότε στη ζωή σου; Επανεξετάζουμε την ιστορία από εκείνη τη στιγμή. Αυτή τη φορά, μπορούμε να λύσουμε τυχόν απρόβλεπτα προβλήματα. Έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τη ζωή μας και να εξελίξουμε κάθε περίσταση - αλλά μόνο εάν είμαστε πρόθυμες να μάθουμε από το παρελθόν και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα μαθήματα ως καταλύτη για την ανάπτυξη.

Οι πρόσφατες κρίσεις ενδοσκόπησης θα αποδώσουν επιτέλους. Ο ανάδρομος Κρόνος μας έδωσε χρόνο να σκεφτούμε, επιτρέποντάς μας να παρατηρήσουμε πώς μπορούμε να βελτιωθούμε προς το καλύτερο. Η άμεση κίνηση του Κρόνου θα μας κάνει να νιώσουμε ότι έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας. Μπορούμε να διορθώσουμε προβλήματα που αντιμετωπίζαμε στη δουλειά και στις σχέσεις, ακόμη και να δημιουργήσουμε προσήλωση και να δεσμευτούμε σε μια ρουτίνα. Παρόλο που αποφεύγουμε την ευθύνη, μπορούμε να ανεβούμε επίπεδο ανακτώντας την αίσθηση του καθήκοντος και της υποχρέωσης μας.

Ο Κρόνος στους Ιχθύες μας ζητά να αποκρυπτογραφήσουμε το πώς μπορούμε να είμαστε πιο ενσυναίσθητες με τους άλλους και πώς μπορούμε να κατανοήσουμε τον εαυτό μας. Κατά καιρούς, είμαστε πολύ επικριτικές για τις αποφάσεις που παίρνουμε. Μαθαίνουμε να είμαστε ευγενικές με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στο περιβάλλον μας. Με όλα τα τρέχοντα προβλήματα στον κόσμο, η ευθεία κίνηση του Κρόνου θα παροτρύνει τους ανθρώπους να ενεργήσουν ανάλογα και με καλοσύνη. Ας ελπίσουμε ότι το παρελθόν μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε μια καλύτερη κατεύθυνση για το μέλλον. Η συμπόνια θα κρατήσει πολύ. Ειλικρινά, όλες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια μεγάλη δόση θετικής ενέργειας στο περιβάλλον μας.

Οι ονειροπόλοι Ιχθύες συγκρούονται με τις σκληρές πραγματικότητες που επιβάλλει ο Κρόνος, όπως η πληρωμή λογαριασμών και η τήρηση ενός συνοπτικού προγράμματος. Το να μάθεις να συγχωνεύεις αυτές τις δύο ενέργειες που αντιπαρατίθενται δεν θα είναι εύκολο τους επόμενους μήνες. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και δεν είναι εύκολη - αλλά μπορούμε να την εμφυσήσουμε με τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή μας. Μπορούμε να εμπνεύσουμε και να παρακινήσουμε τους εαυτούς μας να είμαστε επιτυχημένες σε όλους τους τομείς της ζωής.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.11.2023 - 10:27