3 βήματα για να τσεκάρεις το ιδανικό μέγεθος ενός τζιν χωρίς καν να το δοκιμάσεις

14.10.2023
3 βήματα για να τσεκάρεις το ιδανικό μέγεθος ενός τζιν χωρίς καν να το δοκιμάσεις
Εσύ πόσα τζιν παντελόνια έχεις στην ντουλάπα σου;

Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, κάθε άτομο έχει κατά μέσο όρο 7 ζευγάρια τζιν, αλλά οι περισσότεροι δε φοράμε περισσότερα από τα 4. Μήπως δεν αγοράζουμε όπως πρέπει το αγαπημένο αυτό ρούχο; Δες εδώ μερικά απλά κόλπα που θα σε βοηθήσουν να επιλέγεις εύκολα τα αγαπημένα σου τζιν - χωρίς καν να χρειαστεί να τα δοκιμάσεις.

Βήμα 1: Επίλεξε το μέγεθος

Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος, αρχικά κράτα το τζιν σου στις άκρες της μέσης και προσπάθησε να το τυλίξεις γύρω από το λαιμό σου στο ύψος του κουμπιού. Εάν οι άκρες αγγίζουν εύκολα η μία την άλλη, είναι το μέγεθός σου.

Λάβε υπόψη ότι οι άκρες της μέσης δεν πρέπει απαραίτητα να συναντώνται με ακρίβεια, αλλά πρέπει να τυλίγονται εύκολα γύρω από το λαιμό σου.

5 εύκολοι και γρήγοροι τρόποι να κάνεις στυλάτο ένα καθημερινό σου ρούχο

Βήμα 2: Καθόρισε το φάρδος

Λοιπόν, ας προσπαθήσουμε να βρούμε το τέλειο φάρδος. Για να το κάνεις αυτό, λύγισε το χέρι σου στον αγκώνα σχηματίζοντας ορθή γωνία και σφίξε μια γροθιά. Το χέρι σου από τον αγκώνα μέχρι την άκρη της γροθιάς σου, πρέπει να χωράει εύκολα μέσα στη μέση του τζιν με το φερμουάρ κλειστό. Αυτό το κόλπο θα λειτουργήσει μόνο για όσες φορούν τζιν κανονικό στη μέση. Φυσικά, αν πρόκειται για ψηλόμεσο τζιν, το μπράτσο σου δεν πρέπει να χωράει εντελώς στη μέση.

Μόλις ένα βήμα έμεινε, και μπορούμε να προχωρήσουμε στο ταμείο.

6 fashion μυστικά που κάνουν τις Ιταλίδες τόσο στιλάτες

Βήμα 3: Έλεγξε το μήκος

Ας ελέγξουμε επιτέλους αν το τζιν είναι αρκετά μακρύ. Άνοιξε τα χέρια σου όσο μπορείς τεντώνοντας τα μπατζάκια του τζιν. Αν η μέση του τζιν είναι ακριβώς κάτω από το πηγούνι σου, συγχαρητήρια! Διάλεξες ένα υπέροχο τζιν!

Μια σημαντική λεπτομέρεια: η μέση πρέπει να είναι ακριβώς κάτω από το πηγούνι σου στο ύψος του λαιμού.

3 απλά βήματα και το τζιν σου είναι τέλειο!

Τελευταία τροποποίηση στις 14.10.2023 - 09:23