Τα 3 ζώδια που κρατάνε τις μακροχρόνιες φιλίες τους

21.11.2023
Τα 3 ζώδια που κρατάνε τις μακροχρόνιες φιλίες τους
Είναι απίστευτα συνηθισμένο να χάνεις τα ίχνη των φίλων σου καθώς μεγαλώνεις.

Οι άνθρωποι απομακρύνονται, μετακομίζουν ή παντρεύονται και κάνουν παιδιά και είναι πιθανόν να μην ακούσεις ποτέ ξανά νέα τους. Εκτός κι αν ανήκεις σε ένα από τα 3 παρακάτω ζώδια που κρατάνε τις μακροχρόνιες φιλίες τους.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος εκτιμά τη φιλία και είναι επίσης βαθιά νοσταλγικός, έτσι του αρέσει να περνάει καλά με τους φίλους του και έχει παραδόση στο να οικοδομεί φιλίες για πάντα.

Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι έχει έναν στενό κύκλο φίλων με τον οποίο κολλάει ότι κι αν γίνει. Καλλιεργεί φιλίες πολύ συνειδητά, οπότε δεν μπορεί με τίποτε να τις χάσει. Δεν έχει σημασία αν τον χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα με τους κολλητούς του καθώς θα τους πάρει τηλέφωνο, θα τους στείλει φωτογραφίες και θα οργανώσει ταξίδι να τους δει όταν μπορέσει.

Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας: Το βασικό χαρακτηριστικό που έχει ένας καλός φίλος και μπορεί να μην έχεις σκεφτεί

Αιγόκερως

Ενώ ορισμένα ζώδια εγκαταλείπουν τους φίλους τους με το πρώτο σημάδι ενός προβλήματος, είναι απίστευτα δύσκολο να συμβεί αυτό με έναν Αιγόκερω. Όσον αφορά τη διατήρηση μακροχρόνιων φιλιών, φημίζεται για το ότι είναι ψύχραιμος, ήρεμος και δείχνει κατανόηση.

Δεν θα έκλεινε ποτέ το τηλέφωνο σε έναν φίλο και μετά δεν θα ξανακαλούσε ποτέ. Αντίθετα, θα του έδινε χώρο και χρόνο για να ηρεμήσει και να τα ξαναπούνε.

Υδροχόος

Ως κυβερνήτης του ενδέκατου οίκου της φιλίας, είναι φυσικό για τον Υδροχόο να κρέμεται από φίλους για μια ζωή. Και δεν τον βλάπτει στο ότι είναι καλός στο να κάνει φίλους. Αυτό το ζώδιο προσελκύει τους ανθρώπους όπου κι αν πάει και στη συνέχεια είναι δίπλα τους για πολύ καιρό.

Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος δεν φοβάται να στείλει μήνυμα ή να τηλεφωνήσει, κάτι που, στο τέλος της ημέρας, είναι το κλειδί για τη διατήρηση των ανθρώπινων σχέσεων. Είναι επίσης σοβαρός όταν πρόκειται για τον καθορισμό ορίων.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.11.2023 - 11:39