Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Δεκεμβρίου

11.12.2023
Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Δεκεμβρίου
Η τελευταία νέα σελήνη της χρονιάς είναι επίσημα εδώ! Και παρά τη μικρή κοσμική φασαρία (ανάδρομος Ερμής) που πέφτει περίπου την ίδια στιγμή, η νέα σελήνη του Δεκεμβρίου η οποία φτάνει στις 12 Δεκεμβρίου, μας δίνει όλη την ελπίδα για το νέο έτος.

Ωστόσο τα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Δεκεμβρίου θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις.

Δίδυμοι

Προσοχή στο σύμπλεγμα της σύγκρισης, Δίδυμε. Αυτή η νέα σελήνη φαίνεται να ανοίγει ευκαιρίες μόνο για τους γύρω σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι δεν έχεις την ευλογία του σύμπαντος. Οι Δίδυμοι πρέπει να αποφεύγουν να τα ρίχνουν στον εαυτό τους και αντί για αυτό να βρίσκουν τρόπους να είναι ευτυχισμένοι για τους ανθρώπους γύρω τους. Πιο εύκολο να το πει παρά να το κάνει ο Δίδυμος αλλά ταυτόχρονα, αυτή η νέα σελήνη είναι μια καλή στιγμή για να ανατρέξει στα επιτεύγματά του από τη χρονιά που τελειώνει.

5 τάσεις μακιγιάζ που είναι το απόλυτο trend του χειμώνα

Τοξότης

Η εποχή σου είναι λόγος για να έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου αυτή τη στιγμή, Τοξότη, αν και μπορεί να μην έχεις την προσοχή που θέλεις. Αυτό το παραμύθι θα μπορούσε να προκαλεί ανασφάλειες ή πόνους του παρελθόντος και μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να αποδείξεις τον εαυτό σου στους άλλους. Οι Τοξότες θα πρέπει να νιώθουν σίγουροι για την επίδειξη της προσωπικότητας τους, αλλά δεν χρειάζεται να επιβάλλουν ένα χάρισμα που δεν είναι αυθεντικό.

Πώς ο χειμώνας μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική σου ζωή — προς το καλύτερο και προς το χειρότερο

Ιχθύες

Αυτή η έντονη νέα σελήνη απαιτεί πάρα πολύ από την προσοχή σου, Ιχθύ. Μπορεί να αισθάνεσαι πιεσμένη να απομακρυνθείς από τις συνήθεις ρουτίνες και τις αξίες σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε ζάλη. Το να χάνεσαι στις δικές σου σκέψεις είναι ένα κύριο χαρακτηριστικό σου, αλλά αυτό μπορεί να δώσει ώθηση σε κάποια ανεπιθύμητα νέα ξεκινήματα και να ανοίξει μονοπάτια που είναι παραπλανητικά και όχι ωφέλιμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.12.2023 - 16:04