Ποια είναι η πνευματική σημασία της νέας σελήνης του Δεκεμβρίου

10.12.2023
Ποια είναι η πνευματική σημασία της νέας σελήνης του Δεκεμβρίου
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του 2023 και ο σημαντικός μήνας του Δεκεμβρίου δίνει ελπίδα σε όλους, ειδικά σε όσους δεν είχαν την τύχη μαζί τους πρόσφατα.

Η νέα σελήνη κορυφώνεται στις 12 Δεκεμβρίου στον Τοξότη, δίνοντάς μας ένα κύμα αυτοπεποίθησης όσον αφορά τον προγραμματισμό της νέας μας χρονιάς. Το πνευματικό νόημα της έντονης νέας σελήνης του Δεκεμβρίου είναι να εμπιστευτείς τον κόσμο γύρω σου.

Τα νέα φεγγάρια αποτελούν συνήθως μια ευκαιρία για εμάς να προετοιμαστούμε, να σχεδιάσουμε και να εκφράσουμε τα πράγματα. Και μάλιστα αυτή η νέα σελήνη ταυτίζεται με την τελική ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Εν μέσω της πάντα δύσκολης ανάδρομης πορείας, η νέα σελήνη προσφέρει μια επένδυση. Αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη ότι οι απαντήσεις θα μας αποκαλυφθούν, την κατάλληλη στιγμή. Σε τελική ανάλυση, η ενέργεια του Τοξότη είναι αυτή που πιστεύει πλήρως ότι όλα θα πάνε μια χαρά.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Ποια είναι η πνευματική σημασία της νέας σελήνης του Δεκεμβρίου;

Πριν μπούμε στις λεπτομέρειες της ατμόσφαιρας αυτής της νέας σελήνης, ας συζητήσουμε για τον Τοξότη. Ο Τοξότης που κυβερνά τον Δία βλέπει συχνά τα πράγματα μέσα από ένα αισιόδοξο πρίσμα, γεγονός που εξηγεί γιατί μια νέα σελήνη που διεισδύει σε αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένη. Ο Δίας έχει να κάνει με τις ευκαιρίες και τη γνώση, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε ότι αυτό το φεγγάρι θα πυροδοτήσει την περιέργειά μας.

Σε συνδυασμό με την ελπιδοφόρα προσμονή για το 2024, η νέα σελήνη του Δεκεμβρίου αφορά το να κοιτάξουμε το μέλλον και να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε ένα ευρύ φάσμα πιθανοτήτων μπροστά μας.

Ο ανάδρομος Ερμής μας ωθεί να κοιτάξουμε πίσω. Αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με την έναρξη μιας διαδικασίας αναθεώρησης. Ο Τοξότης κοιτάζει τη μεγάλη εικόνα, κάτι το οποίο είναι ιδανικό για να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τα βήματα που πρέπει να κάνουμε καθώς μεταβαίνουμε στο 2024.

4 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις το κασκόλ,πέρα από τους συνηθισμένους

Επιπλέον, ο Ποσειδώνας (γνωστός και ως ο πλανήτης των ονείρων και των ψευδαισθήσεων) θα σχηματίσει όψη με τον ήλιο και τη σελήνη. Σύμφωνα με την αστρολόγο, αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Μπορεί να βρεθούμε να δημιουργούμε μη ρεαλιστικές εκδοχές κάποιου γεγονότος ή να αναζητούμε δικαιολογίες για καταστάσεις που στην πραγματικότητα δεν είναι εντάξει. Η δημιουργία ορίων είναι το κλειδί.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.12.2023 - 17:58