Ποια θα είναι η πιο ρομαντική μέρα του Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

06.12.2023
Ποια θα είναι η πιο ρομαντική μέρα του Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια
Η αγάπη και ο ρομαντισμός έχουν χάσει λίγο έδαφος από τότε που ο ήλιος μετατοπίστηκε στο ανέμελο ζώδιο του Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου αλλά δεν ε΄χει χαθεί τελείως.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσεγγίσεις τον ιδιαίτερο άνθρωπο που τράβηξε την προσοχή σου, ωστόσο δείχνει ότι τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι αρκετά άστατα αυτή την εποχή του χρόνου. Καθώς οι εποχές συνεχίζουν να αλλάζουν, η επιθυμία για περιπέτεια και απελευθέρωση θα εντείνεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεται κάθε ελπίδα όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς. Στην πραγματικότητα, καθώς πλησιάζει η 9η Δεκεμβρίου, κάθε ζώδιο θα βιώσει ένα κύμα ρομαντισμού που βάζει ένα (προσωρινό) τέλος σε όλη την απόσπαση.

Ποια είναι τα βασικά αστρολογικά γεγονότα του Δεκεμβρίου

Στις 9 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθετη όψη με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο, εντείνοντας την επιθυμία κάθε ζωδίου για αυξημένη ευχαρίστηση και σύνδεση. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντούν ο ένας τον άλλον στον ουρανό, λέγεται ότι πυροδοτούν ένα κύμα αυτοεπιμέλειας και ακόμη περισσότερο, καθώς ο Δίας βρίσκεται επί του παρόντος στο ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη, τον Ταύρο. Αν και η Αφροδίτη δεν είναι και η πιο αφοσιωμένη, στο ζώδιο του Σκορπιού, αυτή η αντίθεση θα αυξήσει την επιθυμία για οικειότητα στις σχέσεις σου μετά από μια περίοδο απροθυμίας και δισταγμού.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Συνεπώς αυτή η πλανητική φάση στις 9 Δεκεμβρίου μπορεί να σημαίνει μια ευκαιρία για ανάπτυξη σε μια σχέση στην οποία βρίσκεσαι αυτήν τη στιγμή ή να σου προσφέρει μια πιο θετική προοπτική όσον αφορά την κατάσταση της ερωτικής σου ζωής.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.12.2023 - 11:20