Ανάδρομος Ποσειδώνας: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου

26.06.2023
Ανάδρομος Ποσειδώνας: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου
Στις 30 Ιουνίου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του ο Ποσειδώνας και θα πάει έτσι για αρκετούς μήνες. Δες πώς σε επηρεάζει κι εσένα.

Ενώ οι ανάδρομοι πλανήτες μπορεί να σηματοδοτήσουν μια εποχή χάους και σύγχυσης (ειδικά ο ανάδρομος Ερμής), ένας εξωτερικός πλανήτης που γίνεται ανάδρομος έχει γενικά λιγότερο αισθητά αποτελέσματα λόγω της μεγάλης απόστασής του από τη Γη. Αυτό σίγουρα ισχύει για την επερχόμενη ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα που ξεκινά στις 30 Ιουνίου και τελειώνει στις 6 Δεκεμβρίου, επομένως αυτή η περίοδος τεσσάρων μηνών δεν πρέπει να προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

Πώς όμως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ο ανάδρομος Ποσειδώνας;

Τα 4 ζώδια που αποφεύγουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής

Κριός

Στις 30 Ιουνίου, ο Ποσειδώνας θα σταθεί ανάδρομος στον δωδέκατο Οίκο σου της απομόνωσης και της ενδοσκόπησης, ξεκαθαρίζοντας μερικές από τις φαντασιώσεις και τις ψευδαισθήσεις που υπάρχουν εδώ. Αν δυσκολεύεσαι να δεις ξεκάθαρα τις αδιακρισίες ή τις αυτοαναιρέσεις σου, τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να γίνουν πιο έντονες.

Ταύρος

Αυτήν την περίοδο θα βιώσεις κάποια αναγκαία διαύγεια στις φιλίες και τις συμμαχίες σου. Εάν δυσκολεύεσαι να διακρίνεις μεταξύ των πραγματικών σου φίλων και των επιφανειακών συνδέσεων, τώρα είναι η ώρα για έναν έλεγχο πραγματικότητας σε αυτόν τον τομέα.

Δίδυμοι

Καθώς ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος στους Ιχθύες, τα πράγματα θα γίνουν πιο διαφανή στην καριέρα και την επαγγελματική σου ζωή. Εάν αισθάνεσαι αβέβαιη για το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις στο επάγγελμά σου, περίμενε να νιώσεις τώρα περισσότερη έμπνευση και κίνητρο για την πορεία προς τα εμπρός.

Καρκίνος

Στις 30 Ιουνίου, ο Ποσειδώνας θα σταθεί ανάδρομος στον ένατο Οίκο της σοφίας και των συστημάτων πεποιθήσεων, φέρνοντας σαφέστερη εικόνα στην επιθυμία σου να διευρύνεις το μυαλό και τις προοπτικές σου. Αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να πάρεις πιο σοβαρά μια μελέτη ή ακαδημαϊκή ενασχόληση τώρα που τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα.

Λέων

Η αβεβαιότητα που νιώθεις όταν πρόκειται για τα προσωπικά σου όρια με τους άλλους, αποκτά επιτέλους σαφήνεια καθώς ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος στον όγδοο Οίκο σου. Εάν δεν ήσουν σίγουρη για το πού να τραβήξεις τη γραμμή ανάμεσα στον εαυτό σου και στους άλλους ανθρώπους, περίμενε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα τώρα.

Παρθένος

Στις 30 Ιουνίου, ο Ποσειδώνας θα σταθεί ανάδρομος στον έβδομο Οίκο των ρομαντικών σχέσεών σου ξεκαθαρίζοντας όλα όσα έχεις βιώσει γύρω από την αγάπη και την οικειότητα. Είναι εύκολο για σένα να επενδύσεις στις δυνατότητες άλλων ανθρώπων, Παρθένε, αλλά καθώς αρχίζει ο ανάδρομος Ποσειδώνας, θα γίνει πολύ πιο εύκολο για σένα να δεις τα πράγματα καθαρά.

Ζυγός

Οι καθημερινές σου συνήθειες και τελετουργίες αυτόν τον μήνα αποκτούν μια σαφήνεια, καθώς ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος στον έκτο Οίκο σου. Εάν δυσκολεύεσαι να εφαρμόσεις ένα δομημένο πρόγραμμα, αυτή η περίοδος θα είναι ιδανική για να προσθέσεις κάποια συνέπεια στη ζωή σου.

Σκορπιός

Αυτόν τον μήνα, ο Ποσειδώνας κινείται ανάδρομα στον πέμπτο Οίκο σου, οπότε θα είναι πιο εύκολο να επιδοθείς στα πάθη, τα χόμπι και τις χαλαρές σου προσπάθειες χωρίς τόση αβεβαιότητα και σύγχυση.

Τα 3 πιο κοινωνικά ζώδια που είναι η χαρά της παρέας

Τοξότης

Καθώς ο Ποσειδώνας θα γίνει ανάδρομος στους Ιχθύες αυτόν τον μήνα, θα βιώσεις κάποια διαύγεια που χρειάζεται τόσο πολύ στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Εάν αισθάνεσαι αβέβαιη για τα όνειρά και τα ιδανικά σου για την ιδιωτική σου ζωή, θα αρχίσεις τώρα να παρατηρείς ότι τα πράγματα σιγά σιγά αρχίζουν να αποκτούν περισσότερο νόημα.

Αιγόκερως

Στις 30 Ιουνίου, ο Ποσειδώνας θα σταθεί ανάδρομος στον τρίτο Οίκο σου, ξεκαθαρίζοντας λίγη από την αβεβαιότητα που έχεις βιώσει σχετικά με τις σκέψεις, τις απόψεις και τις δεξιότητές σου. Εάν δεν είσαι σίγουρη για το πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά, αυτή η ανάδρομη κίνηση είναι βέβαιο ότι θα προσθέσει αρκετή σαφήνεια.

Υδροχόος

Θα αρχίσεις να παρατηρείς κάποια διαύγεια στον τομέα των χρημάτων και των οικονομικών σου στις 30 Ιουνίου, καθώς ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος στους Ιχθύες. Τώρα είναι καιρός να σκεφτείς ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για τους πόρους σου χωρίς τη σύγχυση και την αβεβαιότητα που έχεις βιώσει μέχρι τώρα.

Ιχθύες

Αυτό το μήνα, καθώς ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος στον πρώτο Οίκο του εαυτού και της ταυτότητάς σου, η σύγχυση που βιώνεις γύρω από την έκφραση του χαρακτήρα σου θα αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2023 - 10:04