5 καθημερινά outfits που θα σου δώσουν λύσεις για τις πρώτες μέρες του Ιουνίου

01.06.2024
5 καθημερινά outfits που θα σου δώσουν λύσεις για τις πρώτες μέρες του Ιουνίου
Πρώτη μέρα του Ιουνίου και η θερμοκρασία ανέβηκε ήδη επικίνδυνα. Η γκαρνταρόμπα πρέπει να έχει αλλάξει ολοκληρωτικά πια. Εσύ είσαι έτοιμη;

Καλό μήνα και για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε mood καλοκαιριού -αν και το «σιγά σιγά» μάλλον δεν υπάρχει πια. Από τη μία μέρα στην άλλη περάσαμε σε καύσωνες.

Έστω... Πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα σου για αυτή την εποχή λοιπόν.

Από τα basic τοπάκια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου μέχρι τη viral φούστα της νέας σεζόν ιδού μερικές ιδέες για τα χαλαρά outfits του Ιουνίου, έτσι για να μπαίνουμε σε mood καλοκαιριού.

6 εναλλακτικές λύσεις αντί για jean που είναι απαραίτητες για κάθε γκαρνταρόμπα

1. Light Boho chic

{https://www.instagram.com/p/C68GoAGgGpU/?img_index=4}

Αρχικά, φεύγουν τα μανίκια και έρχονται στα σανδάλια, κατά προτίμηση τα flat! Μία στυλάτη πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας είναι ένα μοντέρνο γιλέκο, συνδυασμένο με μια βαμβακερή midi φούστα και φλατ δερμάτινα σανδάλια. Πρόσθεσε και μερικά αξεσουάρ, όπως κολιές ή στολίδια στα μαλλιά και κάνε τη διαφορά.

2. Σορτσάκι για πάντα

{https://www.instagram.com/p/C7PepUOs2Fr/?img_index=1}

Ε ναι, ήρθε η ώρα για το κοντό παντελονάκι, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα, στην κυριολεξία. Λόγω ζέστης, όμως, το πιθανότερο είναι να θέλεις να φοράς ό,τι λιγότερο γίνεται, οπότε, μια μπλούζα με ένα μανίκι, για παράδειγμα, φαντάζει μία ενδιαφέρουσα επιλογή. Όσο για το χρώμα; Ο black and white συνδυασμός είναι πάντα safe.

Καλοκαίρι 2024: Τα trends στα γυναικεία παπούτσια που θα λατρέψουμε

3. Capri Power

{https://www.instagram.com/p/C7WyM0so8Sl/?img_index=1}

Αν παρόλη τη ζέστη δεν είσαι ακόμη για βερμούδα ή σοτσάκι, ένα παντελόνι capri θα κάνει τη διαφορά. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι mules, αν και πάλι δεν είσαι έτοιμη να βγάλεις όλο το πέλμα «έξω» και επίλεξε διαφορετικές λύσεις για το τοπ.

4. Summer Dress Code

{https://www.instagram.com/p/C7bRz57MC64/?img_index=6}

Πιο ιδανική στιγμή για ένα φόρεμα δεν υπάρχει. Ανεξαρτήτου μήκους και σχεδίου, το φόρεμα (ειδικά σε ένα βαμβακερό ή λινό ύφασμα για να είναι πιο δροσερό) αποτελεί το απόλυτο must (και) αυτής της γκαρνταρόμπας. Και από επιλογές; Sky is the limit. Όντως!

5. Και λευκό και λινό

{https://www.instagram.com/p/CvHML5JAE1Z/}

«Δύο σε ένα» θα μπορούσε να είναι αυτή η πρόταση καθώς αφορά και το αγαπημένο χρώμα του καλοκαιριού αλλά και το αγαπημε΄νο υλικό.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.06.2024 - 17:10