6 εναλλακτικές λύσεις αντί για jean που είναι απαραίτητες για κάθε γκαρνταρόμπα

6 εναλλακτικές λύσεις αντί για jean που είναι απαραίτητες για κάθε γκαρνταρόμπα
Το blue jean είναι ένα βασικό κομμάτι σε κάθε γκαρνταρόμπα που μπορεί να συνδυαστεί με κάθε ντύσιμο. Αλλά μερικές φορές τα jean μπορεί να χάσουν το χρώμα τους ή να φθαρούν πολύ. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στα jean που μπορούν να ταιριάζουν τόσο στον ζεστό όσο και στον κρύο καιρό.

Ιδού μερικές ιδέες που μπορεί να σου δώσουν έμπνευση για την επόμενη ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου.

Παντελόνι καμπάνα

Τα παντελόνια καμπάνα μπορούν να κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα. Και όταν συνδυάζονται με παπούτσια που έχουν τακούνια ή πλατφόρμες, δημιουργούν μια εκπληκτική εμφάνιση. Για ένα ισορροπημένο ντύσιμο, επίλεξε ένα crop top ή αν σου αρέσει η ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '70, ένα πλεκτό γιλέκο ή τοπ.

5 ιδέες για να ντύνεσαι με στυλ χωρίς να ακολουθείς κανόνες

Δερμάτινο παντελόνι

Τα δερμάτινα παντελόνια είναι ευκολοφόρετα και μπορούν να συνδυαστούν με πολλά βασικά κομμάτια. Μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικές εμφανίσεις από casual έως επίσημες. Το δέρμα είναι ιδανικό για δροσερό καιρό για φθινόπωρο και νωρίς την άνοιξη, όπου και θα παραμείνεις ζεστή και θα έχεις μια μοντέρνα εμφάνιση. Τα δερμάτινα παντελόνια είναι επίσης εύκολα στη συντήρηση επειδή δεν χρειάζονται πλύσιμο και σιδέρωμα.

Φόρμα

Οι φόρμες δεν είναι πια μόνο για τρέξιμο αλλά μπορείς άνετα να κάνεις ένα fashion statement. Πολλοί λάτρεις του στυλ έχουν αποδείξει ότι οι φόρμες μπορούν να είναι κομψές ακόμα και όταν δεν πηγαίνεις για τρέξιμο ή γιόγκα. Συνδυάζοντάς τις με ένα πανωφόρι ή ένα oversized σακάκι και αντικαθιστώντας τις γόβες με trainers, μπορείς να τις μεταμορφώσεις σε ένα μοντέρνο σύνολο.

5_10.jpg

Πλισέ φούστες

Οι πλισέ φούστες είναι ένα από εκείνα τα trendy ρούχα που μπορούν να φορεθούν για διαφορετικές περιστάσεις. Μπορούν να προσθέσουν class όταν συνδυάζονται με μπλούζες ή πουκάμισα με κουμπιά ή μπορούν να δημιουργήσουν ένα casual vibe όταν συνδυάζονται με φούτερ ή oversized πουλόβερ.

Κοτλέ παντελόνι

Τα κοτλέ παντελόνια έχουν γίνει ξανά μόδα. Ήρθε η ώρα να τα βγάλεις από την ντουλάπα γιατί πλέον καταλαμβάνουν μια τιμητική θέση ανάμεσα στις πολυπόθητες τάσεις της μόδας. Μπορούν να φορεθούν σε μια σειρά χρωμάτων, από καφέ έως της άμμου και ροζ.

9 κόλπα ντυσίματος για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα

Μάξι ίσιες φούστες

Οι μακριές φούστες είναι πλέον στο αποκορύφωμα της μόδας, θυμίζοντας μας παλιότερες τάσεις, όταν το boho στυλ ήταν trendy.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.11.2023 - 17:11