5 περιπτώσεις όπου τα ακριβά παπούτσια μπορεί να μη δείχνουν την αξία τους

5 περιπτώσεις όπου τα ακριβά παπούτσια μπορεί να μη δείχνουν την αξία τους
Πολλές γυναίκες, στην προσπάθεια τους να ακολουθήσουν τις τάσεις της μόδας, ξεχνούν ότι μια ακριβή και διάσημη μάρκα δεν εγγυάται απόλυτα μια αριστοκρατική εμφάνιση. Και τα παπούτσια παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτην. Ωστόσο υπάρχουν φορές που το παπούτσι που πλήρωσες ακριβά, μπορεί να μη δείχνει την αξία του.

Ιδού μερικοί λόγοι για τους οποίους τα ακριβά παπούτσια μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν την πραγματική τους αξία.

Πολλές αστραφτερές και λαμπερές λεπτομέρειες

Τα ακριβά φορέματα διακοσμημένα με στρας μπορεί να φαίνονται πραγματικά υπέροχα, αλλά τα παπούτσια που καλύπτονται με αστραφτερές λεπτομέρειες φαίνονται πάντα περίεργα. Επίσης, οι κρύσταλλοι που χρησιμοποιούνται στα παπούτσια είναι συνήθως κακής ποιότητας και μπορεί να ξεκολλήσουν κατά την πρώτη ή τη δεύτερη χρήση.

Αν αγαπάς τα λαμπερά υποδήματα, επίλεξε παπούτσια σε μεταλλικές αποχρώσεις.

9 κόλπα ντυσίματος για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα

Παπούτσια με εξαιρετικά ψηλή πλατφόρμα

Τα παπούτσια πλατφόρμες είναι πολύ δημοφιλή. Αλλά παρά την τιμή, αυτά τα παπούτσια δεν φαίνονται ακριβά ή κομψά. Οι ψηλές πλατφόρμες κάνουν ολόκληρο το σώμα να φαίνεται δυσανάλογο. Για αυτό καλό είναι να επιλέξεις παπούτσια με μικρή πλατφόρμα ή παπούτσια χωρίς καθόλου πλατφόρμα.

Συνδυασμός πολλών χρωμάτων

Προσπάθησε να αποφύγεις να φοράς πολλά χρώματα γιατί υποβαθμίζουν την αξία των ακριβών υποδημάτων. Μην ξεχνάς ότι δεν συνιστάται η ανάμειξη περισσότερων από δύο χρωμάτων στα παπούτσια.

Leopard print

Τα παπούτσια με leopard print μπορεί να είναι πραγματικά δελεαστικά στο μάτι, αλλά θα πρέπει να επιλέξεις το σωστό χρώμα. Το κλασικό leopard print συνήθως συνδέεται με το κακό γούστο. Αν σου αρέσει το animal print, προσπάθησε να βρεις παπούτσια με ασυνήθιστα σχέδια.

Πώς να επιλέξετε μοντέρνα γυναικεία sneakers που θα δώσουν στυλ στην εμφάνισή σας;

Συνθετικό δέρμα

Πολλές μάρκες παράγουν παπούτσια χρησιμοποιώντας οικολογικό δέρμα και αυτό είναι υπέροχο. Αλλά δυστυχώς, πολλά καταστήματα πωλούν παπούτσια και μπότες από συνθετικά υλικά που είναι πολύ κακής ποιότητας. Αυτά τα υποδήματα φαίνονται φθηνά και χάνουν την φόρμα τους πολύ γρήγορα.

Αν θέλεις να αγοράσεις μπότες από συνθετικό δέρμα, επίλεξε χαμηλές. Σίγουρα οι ψηλές μπότες από γνήσιο δέρμα, φαίνονται πολύ πιο κομψές από αυτές που μοιάζουν με μουσαμά.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.11.2023 - 17:53