9 κόλπα ντυσίματος για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα

10.11.2023
9 κόλπα ντυσίματος για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα
Τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο είναι κάτι περισσότερο από 130 εκατοστά ωστόσο το μήκος των ποδιών μας είναι κάτι που δεν αλλάζει. Αλλά τουλάχιστον μπορείς να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια σου φαίνονται μακρύτερα από ότι είναι στην πραγματικότητα. Και εδώ είναι μερικά κόλπα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις μερικές συμβουλές ντυσίματος που θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά. Aρκούν μόνο το χρώμα και το μήκος των ρούχων σου, για να μεταμορφώσουν την εμφάνισή σου.

1. Το cropped παντελόνι κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο κοντά. Αλλά μην το παρακάνεις με το μήκος, τα παντελόνια δεν πρέπει να ζαρώνουν στο κάτω μέρος.

2. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις το πουκάμισό σου μέσα. Θα σε βοηθήσει να κάνεις το πάνω μέρος του σώματός σου να μη φαίνεται πιο κοντό.

3. Επίλεξε κάθετες ρίγες, όχι οριζόντιες. Θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά.

Λατρεύεις το κόκκινο κραγιόν; Να τι προδίδει για τον χαρακτήρα σου

4. Προτίμησε ψηλόμεσο παντελόνι αντί για χαμηλόμεσο. Θα σου δώσει επιπλέον μήκος.

5. Μπορείς να δοκιμάσεις μονόχρωμα σύνολα. Απλά θυμήσου να χρησιμοποιείς διαφορετικές αποχρώσεις ενός χρώματος για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά.

6. Το στενό τζιν κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά, ειδικά αν είναι σκούρο χρώμα.

7. Είναι καλύτερα να προτιμάς τα ψηλοτάκουνα. Θα σε ψηλώσουν και θα μακρύνουν τα πόδια σου.

5 τρόποι να δείξεις πιο ψηλή ακόμα και όταν φοράς flats

8. Επίλεξε nude παπούτσια ή αυτά που ταιριάζουν με το χρώμα του ντυσίματος σoυ. Με αυτόν τον τρόπο τα παπούτσια σου δεν θα χωρίζουν οπτικά τη γραμμή των ποδιών σου.

9. Πρόσεξε το μήκος της φούστας σου. Είναι καλύτερα αν το κάτω μέρος της φούστας είναι πάνω από το γόνατο. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις πιο μακριές φούστες.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.11.2023 - 10:32